Τραγωδία στον ΗΣΑΠ: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από τη σύγκρουση βαγονιών (Vid)


Συγκρούστηκαν βαγόνια στον Άγιο Νικόλαο -Οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να πηδήξουν από το βαγόνι για να σοθούν  -Διακόπηκαν δρομολόγια

Τραγωδία με μηχάνημα εταιρείας που καθάριζε τις γραμμές του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου, σημειώθηκε τα ξημερώματα στον σταθμό του ηλεκτρικού στον Άγιο Νικόλαο.

Στο σημείο έχουν διακοπεί τα δρομολόγια. Αυτή την ώρα τα δρομολόγια γίνονται μόνο στο κομμάτι Πειραιάς – Ομόνοια και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται τμηματικά. Μέσα στην ημέρα θα μεταφέρει λεωφορείο τους επιβάτες από τον ένα σταθμό στον άλλο.

Τρεις εργαζόμενοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ωστόσο ο ένας εξ αυτών εξέπνευσε,  όπως επιβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ, Ν. Χαιρέτας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα έγινε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Άγιο Νικόλαο όταν ένα μηχάνημα έργο καθαρισμού των γραμμών, στο οποίο επέβαιναν επτά εργάτες, πιθανότατα αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα του και αναγκάστηκαν να πηδήξουν στις γραμμές, καθώς ήταν σε τροχιά σύγκρουσης με διερχόμενο συρμό ο οποίος είχε τοποθετηθεί επίτηδες στο σημείο για να ανακοπεί η ταχύτητα που είχε αναπτύξει.

Νεότερη Παλαιότερη