Σασμός spoiler: Αυτό θα είναι το τραγικό τέλος της Βασιλικής. Τι θα γίνει στη συνέχειαΜπορεί η ερωτική σκηνή του Μαθιού και της Βασιλικής να τρέλανε τα μηχανάκια όμως ο Σασμός κρύβει πολλές εκπλήξεις και δεν θα είναι ευχάριστες για το ζευγάρι.

Προς στιγμήν έσμιξαν, χωρίς να γνωρίζουν πικρές αλήθειες, όπως ότι ο Μαθιός έχει σκοτώσει τον σύζυγό της.

Ο έρωτάς τους είναι «καταραμένος» και αυτό θα αποδειχτεί και με τον θάνατο της Βασιλικής.

Ο Μαθιός θα πάει στη φυλακή για τον φόνο του Στεφανή όμως η Βασιλική θα πεθάνει από ένα πολύ γνώριμο χέρι.

Μέχρι σήμερα τα spoilers, που βασίζονταν στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκι και όχι στο σενάριο έτσι όπως έχει προσαρμοστεί για την τηλεόραση, έλεγαν ότι ο Μαθιός σκοτώνει την αγαπημένη του πάνω στο μνήμα του Στεφανή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που εξασφάλισε το Znews, τη Βασιλική θα σκοτώσει η Καλλιόπη, η μητέρα του Μαθιού, που έχει μάθει για τη σχέση τους και φυσικά δεν θα αντέξει το γεγονός ότι ο γιος της βρίσκεται στη φυλακή εξαιτίας του έρωτά του για μία παντρεμένη γυναίκα.

Η εξέλιξη αυτή θα φέρει τεράστιες αλλαγές στις ζωές των ηρώων.

Πηγή: TVNEA.COM

Σασμός 8/11 Επεισόδιο 38
Επεισόδιο 38:
Η Βασιλική ανακαλύπτει την κρυφή σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ. Η πορεία της υγείας του Αστέρη βελτιώνεται και η σχέση του με την Αργυρώ αναζωπυρώνεται.

Η Μαρίνα καταλαβαίνει ότι οι προσπάθειές της να απομακρύνει την Αργυρώ από τον Αστέρη πέφτουν στο κενό. Ο Πέτρος προβληματίζεται από τη στάση που κρατάει η Σεμίνα, ενώ η Βασιλική δέχεται στο σπίτι της μία απρόσμενη επίσκεψη.

Ο Κώστας παίρνει εντολή από τον Διονύση να κάνει μία παράδοση αρχαίων χωρίς να ξέρει ότι η αστυνομία έχει πληροφορίες και είναι σ’ ετοιμότητα για να εξαρθρώσει τη σπείρα.

Ο Άγγελος προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες για το παρελθόν και την ταυτότητα της μητέρας του και βρίσκεται μπροστά σε μία αποκάλυψη που θα τον σοκάρει.

Σασμός 9/11 Επεισόδιο 39
Επεισόδιο 39:
Ο Άγγελος μαθαίνει όλο και περισσότερα για το παρελθόν της μητέρας του, την ίδια ώρα που η Καλλιόπη βασανίζεται από ενοχές για όσα της έκανε. Οι αρχαιοκάπηλοι καταφέρνουν και πάλι να διαφύγουν, φέρνοντας τον Αντώνη στα πρόθυρα της απελπισίας.

Ο Μανόλης εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες για το φόνο του Στεφανή. Η Θοδώρα ανακοινώνει το γάμο της με το Γιώργη, ένα απρόβλεπτο περιστατικό ωστόσο, θα γκρεμίσει τα σχέδιά της.

Ο Αστέρης αναρρώνει, και ευχαριστεί τη Βασιλική για τη στάση της, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να υπερασπιστεί τη σχέση τους. Το μυστικό τους, ωστόσο, θα φανερωθεί την πλέον ακατάλληλη στιγμή, σε κάποιον που δεν πρέπει…

Σασμός 10/11 Επεισόδιο 40
Επεισόδιο 40:
Τα λουλούδια στον τάφο της Ανθούλας φέρνουν στην Καλλιόπη πικρές αναμνήσεις απ’ όταν τη βρήκε σε άθλια κατάσταση μόνη της με το μωρό και αναγκάστηκε να την κλείσει σε ίδρυμα. Κι ο Άγγελος, όμως, βυθίζεται ξανά στο παρελθόν. Θυμάται όσα του είπε η θετή μητέρα του πριν πεθάνει και το όνομα της άγνωστης γυναίκας που τον επισκέφτηκε και φρόντισε γι’ αυτόν όταν ήτανε μικρός… Άννα.

Μια συζήτηση με την Άννα, τη γυναίκα του Παντελή, όμως, τον κάνει να αναθεωρήσει τις υποψίες του. Ο Πέτρος από την άλλη μαθαίνει για τη σχέση Αστέρη και Αργυρώς και γίνεται έξαλλος.

Ούτε η Μαρίνα, ούτε η γιαγιά μπορούν να τον μεταπείσουν. Μετά από τα βαριά λόγια που ανταλλάσσουν, η Αργυρώ μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει πικραμένη από το σπίτι της. Ο Αστέρης από την άλλη πηγαίνει να βρει τον Πέτρο και του λέει ότι αγαπά την Αργυρώ και ποτέ δεν ήθελε να βλάψει την οικογένειά τους.

Ο Πέτρος όμως είναι ανένδοτος. Και καθώς οι μέρες περνούν, τα δύο αδέρφια συνεχίζουν να μη μιλούν μεταξύ τους, παρά τις προσπάθειες της Μαρίνας να τους τα βρει.

Στο μεταξύ ο Μαθιός και η Βασιλική έχουν κανονίσει το ταξίδι αναψυχής που περιμένουν τόσο καιρό, και ετοιμάζονται να φύγουν έχοντας βρει τις κατάλληλες δικαιολογίες για να μην καταλάβει κανείς πως θα φύγουν μαζί. Ένα τηλεφώνημα του Αντώνη, όμως, θα ταράξει το Μαθιό. Θέλει οπωσδήποτε να τον δει αμέσως για να μιλήσουνε για τον φόνο του Στεφανή…

Σασμός 11/11 Επεισόδιο 41
Επεισόδιο 41:
Ο Αντώνης ρωτάει τον Μαθιό αν η Βασιλική υπάρχει περίπτωση να έχει εραστή. Ο Μαθιός το αρνείται έξαλλος, αλλά του μπαίνουν υποψίες ότι παρακολουθούν τη Βασιλική και ακυρώνει την εκδρομή τους χωρίς να της αποκαλύψει τον λόγο.

Ο Πέτρος ζητάει από την Αργυρώ να γυρίσει σπίτι, χωρίς αποτέλεσμα. Από την άλλη ο Αστέρης της ζητάει να φύγουν μαζί για την Αθήνα και η Αργυρώ δέχεται, αλλά προβληματίζεται για το πώς θα το πάρουν οι δικοί της.

Η σχέση του Πέτρου με την Σεμίνα προχωράει κρυφά και η Σεμίνα ζητάει χρόνο από τον Πέτρο για να χωρίσει με τον Διονύση. Ο Άγγελος συνεχίζει να ψάχνει για την ιστορία της Ανθούλας.

Η Καλλιόπη πληροφορείται τις υποψίες που έχει η αστυνομία για τη Βασιλική και αποφασίζει να την παρακολουθήσει. Κι ενώ ο Μαθιός με την Βασιλική κανονίζουν να βρεθούν στο Ρέθυμνο, δεν ξέρουν ότι εκεί έχει ακολουθήσει τη Βασιλική κι η Καλλιόπη…

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 42 στις 15/11/21
Επεισόδιο 42
Η Αργυρώ επιστρέφει στο πατρικό της, οι σχέσεις της ωστόσο με τον Πέτρο είναι τεταμένες. Η ίδια, είναι αποφασισμένη να ζήσει τον έρωτά της με τον Αστέρη και αρχίζουν να σχεδιάζουν την απόδρασή τους.

Οι υποψίες της Καλλιόπης για τη Βασιλική δεν κατευνάζονται, καθώς η τελευταία ετοιμάζεται να πάει στο Ηράκλειο για να δει το Νικηφόρ, και η Καλλιόπη θα την ακολουθήσει. Η σχέση του Πέτρου και της Σεμίνας κλονίζεται, Ο Πέτρος είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της και ζηλεύει πολύ. Από την άλλη ο Παντελής ενημερώνεται για το παιχνίδι που τους έπαιξε ο Γιώργης.

Μαρίνα και Αστέρης βρίσκονται ξανά αντιμέτωποι, ενώ ο Μαθιός ζει μια βραδιά πάθους με τη Βασιλική. Η παράνομη σχέση τους, αποκαλύπτεται στην Καλλιόπη  , και οι συνέπειες θα είναι ολέθριες…

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 43 στις 16/11/21
Επεισόδιο 43
Η Αργυρώ και ο Πέτρης δείχνουν να τα ξαναβρίσκουν, προς ανακούφιση της Μαρίνας. Η Άσπα βρίσκει αρχαία στα πράγματα του Κώστα, συνειδητοποίει ότι είναι πάλι μπλεγμένος και επισκέπτεται τον Διονύση, ο οποίος όμως την εκβιάζει πως θα αποκαλύψει στον Κώστα τη σχέση της με τον Στεφανή.

Η Καλλιόπη πιάνει στα πράσα τον Μαθιό με τη Βασιλική, τους επιτίθεται άγρια και διώχνει τον Μαθιό από το σπίτι. Ο Μαθιός καταφεύγει σε ένα σπιτάκι στο βουνό, οπού εκεί, εξομολογείται στον αδερφό του την κρυφή σχέση του  με την Βασιλική και τα δύο αδέλφια έρχονται πολύ κοντά.

Παράλληλα, η Καλλιόπη, γνωρίζοντας πλέον την σχέση του Μαθιου με την Βασιλική, κάνει τη σύνδεση και αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο γιος της είναι ο δολοφόνος του Στεφανή

 
Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 44 στις 17/11/21
Επεισόδιο 44
Η Μαρίνα  βρίσκει την Καλλιόπη λιπόθυμη, πεσμένη στο δρόμο και την σώζει .Ο Μαθιός συγκρούεται άσχημα με την Καλλιόπη και προειδοποιεί τη μητέρα του να μην ξαναενοχλήσει τη Βασιλική και πως θα γυρίσει σπίτι με συγκεκριμένους όρους.

Η σχέση του Πέτρου με τη Σεμίνα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και είναι και οι δύο ευτυχισμένοι. Ο Διονύσης όμως δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.

Ωστόσο πολύ γρήγορα, απογοητεύεται ακόμη μία φορά, όταν καταλαβαίνει πως η αγάπη του για την Αργυρώ, δεν μπορεί να ξεπεραστεί .Ο πληγωμένος της εγωισμός, αυτή τη φορά θα την οδηγήσει σε μία πράξη, που θα σοκάρει τον Αστέρη.

Ο  Αστέρης και η  Αργυρώ, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον εκβιασμό της Στέλλας.

Η Στέλλα εκβιάζει τον Αστέρη, πώς θα αποκαλύψει τα πάντα στην Καλλιόπη, εάν δεν χωρίσει την Αργυρώ και μάλιστα έχει στην κατοχή της μία φωτογραφία του παράνομου ζευγαριού.

 
Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 45 στις 18/11/21
Επεισόδιο 45
Η Καλλιόπη ζητά από τον Μαθιό να επιστρέψει στο σπίτι, αλλά εκείνος θέτει τους δικούς του όρους. Η επιστροφή του Νικηφόρου στο χωριό θα δημιουργήσει αναστάτωση στη Βασιλική, που θέλει να κρύψει τη σχέση της με τον Μαθιό από το Νικηφόρο πάση θυσία.

Η Σεμίνα κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά της, και αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από τον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο. Ο αστυνόμος προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες από τον παπα – Μιχάλη, σχετικά με το φόνο του Στεφανή.Η Αργυρώ κι ο Αστέρης προσπαθούν να αποφασίσουν πώς θα αντιμετωπίσουν τη Στέλλα. Η Αργυρώ αναλαμβάνει δράση, αλλά αυτό που θα ακολουθήσει, θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, την ίδια στιγμή που ο παπα-Μιχάλης θα ανακαλύψει κάτι, που, αν αποκαλυφθεί, θα ανατρέψει τις ζωές πολλών στο χωριό για πάντα.

ourlife.gr
Νεότερη Παλαιότερη