Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε sold out η «πράσινη» ΠΑΕ


Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΟΚ (07/11, 19:30, LIVE από το Newsit.gr) στο ντέρμπι της 9η αγωνιστική της Superleague 1 και η “πράσινη” ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι το ματς θα είναι sold out.

Οι φίλοι του Τριφυλλιού εξάντλησαν τα εισιτήρια του αγώνα και το μεγάλο ματς θα γίνει σε σχεδόν γεμάτο (λόγω κορονοϊού) γήπεδο στη Λεωοφόρο Αλεξάνδρας. Οι “πράσινοι” έδωσαν μάλιστα και οδηγίες για την είσοδο στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Τρεις ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα ανοίξουν οι θύρες του γηπέδου για να αποφευχθεί ο συνωστισμός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της σημερινής αναμέτρησης της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ (19:30, «Απόστολος Νικολαΐδης»). Ευχαριστούμε τους φιλάθλους της ομάδας για τη μαζική και έμπρακτη υποστήριξη τους.

Υπενθυμίζουμε ότι οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 4.30 μ.μ. Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες και η ταλαιπωρία σας -καθότι λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας υπάρχουν και έξι σημεία προελέγχων για εισιτήρια και πιστοποιητικά εμβολιασμού (διαβάστε εδώ αναλυτικά)- είναι αναγκαία η έγκαιρη προσέλευσή σας στο γήπεδο.

Στηρίζουμε τον Παναθηναϊκό, προστατεύουμε το σπίτι μας!

Νεότερη Παλαιότερη