Εικόνες – σοκ από το τροχαίο του Αλέξη Κούγια με φορτηγό στην εθνική οδό (pics)


Το αυτοκίνητό του «καρφώθηκε» σε φορτηγό – Το δεύτερο τροχαίο μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα για τον δικηγόρο – Η σύγκρουση που είχε οδηγώντας το ίδιο αυτοκίνητο με αυτό του Mad Clip και ο ελιγμός που του έσωσε τη ζωή στην εθνική οδό – Δείτε τις πραγματικά σοκαριστικές εικόνες.

Άλλο ένα σοβαρό τροχαίο μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα είχε ο Αλέξης Κούγιας, γλιτώνοντας ευτυχώς, παρά την σφοδρότητα των συγκρούσεων, οι εικόνες από τις οποίες προκαλούν σοκ.

Το χθεσινό τροχαίο του γνωστού ποινικολόγου, έλαβε χώρα στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης ενώ κατευθυνόταν προς τη Λάρισα και σημειώθηκε στο τμήμα της εθνικής οδού ανάμεσα στο Βελεστίνο και το Αερινό.

Ο Αλέξης Κούγιας σε άλλη μία σύγκρουση, είδε το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου του να γίνεται μια άμορφη μάζα από σίδερα. Στο 308 χλμ. είχε γίνει τροχαίο με δυο φορτηγά. Το ένα είχε ακινητοποιηθεί στη ΛΕΑ και το άλλο στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Ο Αλέξης Κούγιας που ακολουθούσε, όπως αναφέρει το LamiaReport.gr, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με τα φορτηγά που ουσιαστικά είχαν κλείσει το δρόμο. Με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής, δεν καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού, αλλά καβάλησε το διάζωμα καταλήγοντας στο πλάι και μπροστινό μέρος του ενός φορτηγού.

Το μπροστινό μέρος του οχήματος του ποινικολόγου καταστράφηκε, ενώ ο ίδιος τραυματίστηκε ελαφρά.

Υπενθυμίζουμε πως αυτό είναι το δεύτερο τροχαίο του Αλέξη Κούγια σε λιγότερο από έναν μήνα, καθώς στα μέσα Οκτώβρη είχε εμπλακεί σε ένα ακόμα ατύχημα κατευθυνόμενος αυτή τη φορά προς τη Λάρισα.

Νεότερη Παλαιότερη