Οργή στο Μαξίμου μετά τα fake news της Ραλλίας Χρηστίδου για τις «διακοπές» Μητσοτάκη


Για fake news εγκαλεί την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου, το γραφείο Τύπου τού πρωθυπουργού, καλώντας την να ζητήσει συγγνώμη για ανάρτηση με ψευδές περιεχόμενο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την έντονη αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου προκάλεσε η ανάρτηση της Ραλλίας Χρηστίδου στην οποία υποστήριζε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν την Κυριακή στο Μέτσοβο μόνο που, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού η εν λόγω επίσκεψη είχε γίνει το 2019.

Η κατακραυγή που ακολούθησε για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ την υποχρέωσε να κατεβάσει την ανάρτηση «αλλά αυτό δεν αρκεί. Είναι ανεπίτρεπτο μέλη του Κοινοβουλίου να λειτουργούν ως troll του διαδικτύου δημιουργώντας fake news», τονίζεται στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού.

«Η κυρία Χρηστίδου οφείλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Και όσο κ. Τσίπρας επιμένει να μην αποδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες επιβεβαιώνει ότι βουλευτές και κάποιοι πρώην υπουργοί του βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία» καταλήγει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού για την Ραλλία Χρηστίδου

Η διασπορά ψευδών ειδήσεων αποτελεί πάγια τακτική των υπογείων της Κουμουνδούρου, υπηρετώντας την επιλογή των προσωπικών επιθέσεων κατά του Πρωθυπουργού με κάθε τρόπο και μέσον, που έχει υιοθετήσει ο κ. Τσίπρας. Την τακτική αυτή μέχρι τώρα υπηρετούσαν γνωστοί δημοσιογραφικοί κύκλοι και διάφορα troll του διαδικτύου. Αυτή τη φορά στο «παιχνίδι» μπήκαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Η κα Ραλλία Χρηστίδου, με fake ανάρτησή της έδωσε το σύνθημα για άλλη μια επίθεση, εμφανίζοντας ως χθεσινή, επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Μέτσοβο που είχε γίνει το 2019! Ύστερα από την κατακραυγή αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτηση. Αλλά αυτό δεν αρκεί. Είναι ανεπίτρεπτο μέλη του Κοινοβουλίου να λειτουργούν ως troll του διαδικτύου δημιουργώντας fake news. Η κα Χρηστίδου οφείλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Και όσο κ. Τσίπρας επιμένει να μην αποδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες επιβεβαιώνει ότι βουλευτές και κάποιοι πρώην υπουργοί του βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία.

H ανάρτηση της Ραλλίας Χρηστίδου που προκάλεσε την αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου

Πηγή
Νεότερη Παλαιότερη