Τέξας:Τραγωδία σε μουσικό φεστιβάλ του Τράβις Σκοτ. Νεκροί και τραυματίες


Τραγωδία σε  συναυλία του Τράβις Σκοτ στο μουσικό φεστιβάλ Astroworld, που έγινε στο Χιούστον του Τέξας.

 Άνθρωποι άρχισαν να σωριάζονται αναίσθητοι και η αναταραχή κλιμακώθηκε μέχρι τις 9:38 μ.μ., όταν σημειώθηκε ένα επεισόδιο με μαζικά θύματα, ανέφεραν οι Αρχές.

Βίντεο έδειχναν ανθρώπους να χορεύουν δίπλα σε αναίσθητους ανθρώπους που βρισκόταν στο έδαφος.

  Η Πυροσβεστική ανέφερε ότι το πλήθος άρχισε να κινείται προς την σκηνή, προκλήθηκε πανικός και αρκετοί τραυματίστηκαν. 11 θεατές υπέστησαν καρδιακή προσβολή

Όλα συνέβησαν μεμιάς. Έμοιαζε να συνέβησαν όλα μέσα σε λίγα μόλις λεπτά», δήλωσε ο υπαρχηγός της αστυνομίας του Χιούστον Λάρι Σάτεργουαϊτ. «Ξαφνικά είχαμε ανθρώπους στο έδαφος με κάποιου είδους καρδιακή προσβολή ή κάποιου είδους ιατρικό επεισόδιο», πρόσθεσε.

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλοί τραυματίσθηκαν κατά την εναρκτήρια βραδιά του μουσικού φεστιβάλ Astroworld χθες, Παρασκευή, στο Χιούστον του Τέξας, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα τις αρχές.

Μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (τοπική ώρα) δεν είχε γίνει ακόμη σαφές τι ακριβώς συνέβη, πόσοι είναι οι τραυματίες ούτε πώς τραυματίσθηκαν, μετέδωσε δίκτυο που συνεργάζεται με το ABC News.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Χιούστον είχε ανακοινώσει νωρίτερα με μήνυμά της στο Twitter πως έχει σπεύσει επιτόπου κοντά στο πάρκο NRG αφού έλαβε πληροφορίες για τραυματισμούς πολιτών.

Νεότερη Παλαιότερη