Αλεπού ταξιδεύει με το ΚΤΕΛ Βόλου - Βίντεο από την περιπέτεια της «κοκκινομάλλας» επιβάτιδας


Μία αλεπού έκανε άνω – κάτω το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Βόλου. Μεταφερόταν μέσα σε ειδικό κλουβί στην Αθήνα για περίθαλψη, καθώς είχε χτυπήσει στο πόδι της.

Η τραυματισμένη αλεπού έφαγε το πλαστικό από το κλουβί και έκανε βόλτες στη μπαγκαζιέρα του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Βόλου, νωρίτερα το Σάββατο (06.11.2021).

Όπως αναφέρει το LamiaReport.gr, το λεωφορείο έκανε μία στάση σε κατάστημα εστίασης στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου στη Φθιώτιδα και ο οδηγός πήγε να δει τι κάνει η αλεπουδίτσα που μετέφερε μέσα σε ειδικό κλουβί.

Όταν άνοιξε την μπαγκαζιέρα είδε την κοκκινομάλλα επιβάτιδα να κάνει βόλτες αφού η «κυρα Μάρω» είχε ανοίξει τρύπα, τρώγοντας το πλαστικό του κλουβιού της και είχε βγει έξω!

Αμέσως ο οδηγός επικοινώνησε με την πυροσβεστική. Όντως, έφτασαν στο σημείο πυροσβέστες, οι οποίοι με την ειδική παγίδα που έχουν για τα ζώα, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν την αλεπού.

Δείτε το βίντεο:

Οι πυροσβέστες τη φρόντισαν, την τάισαν και τη μετέφεραν στην έδρα τους στον Άγιο Κωνσταντίνο, μέχρι να έρθουν να την παραλάβουν τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας.

Με την αλεπού να είναι πλέον ασφαλής, οι επιβάτες του ΚΤΕΛ Βόλου συνέχισαν το ταξίδι τους για την Αθήνα.

Νεότερη Παλαιότερη