Χάραξαν με κατσαβίδι το αυτοκίνητο της Κατερίνας Καινούργιου: «Φοβήθηκα και δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία»

Χαραγμένο, από άκρη σε άκρη, βρήκε χθες η Κατερίνα Καινούργιο το αυτοκίνητο της και η ίδια φανερά αναστατωμένη με το θέαμα, μοιράστηκε τις εικόνες με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Το πρωί της Τετάρτης (10/11), η παρουσιάστρια του Alpha, προχώρησε σε μια εξομολόγηση σχετικά με το πώς ένιωσε όταν αντίκρισε το καινούργιο αυτοκίνητο της σε αυτή την κατάσταση.

«Έχω πάρει καινούργιο αυτοκίνητο, το οποίο το ήθελα χρόνια και το έκανα επειδή πήγαινε η δουλειά μου καλά με πολλή αγάπη και κόπο. Δεν είμαι και η καλύτερη οδηγός του κόσμου, αλλά το προσέχω και το φροντίζω. Μένω στα βόρεια προάστια και το πρωί που έφυγα από το σπίτι βλέπω μια γρατσουνιά αλλά, επειδή είχα αργήσει, δεν δίνω σημασία. Φτάνω στο κανάλι και κάνω την εκπομπή. Φεύγοντας όμως και σταματώντας να βάλω βενζίνη, μου λένε “τι έχει συμβεί κυρία Καινούργιου;”. Κατεβαίνω και βλέπω ότι το αμάξι μου είναι χαραγμένο με κατσαβίδι, καθώς μετά το πήγα σε ειδικό, όλο γύρω γύρω» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πήγαν να μου ξηλώσουν και τον προφυλακτήρα. Δεν πήγαν να το διαρρήξουν ή κάτι τέτοιο. Ήταν κάτι που αρχικά με φόβισε και σκέφτηκα για ποιον λόγο τέτοια τοξικότητα. Ελπίζω να ήταν τυχαίο, που και πάλι κάτι τέτοιο δεν δικαιολογείται. Αλλά τώρα κάποιος χωρίς να του έχω κάνει τίποτα, να θέλει να μου κάνει ζημιά με αυτό τον τρόπο. Τι να πω… Στεναχωρήθηκα» πρόσθεσε με η παρουσιάστρια.

Κλείνοντας το θέμα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε πως: «Δεν μπορώ να φανταστώ τι τοξικότητα υπάρχει στον κόσμο. Απλά θα πω ότι στεναχωρήθηκα, φοβήθηκα και δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Ειλικρινά, παιδιά, τι λόγος υπάρχει! Σταματήστε».

newsbeast.gr
Νεότερη Παλαιότερη