Βόλος-Άρης: Χρήση χημικών και διακοπή της αναμέτρησης


Εκεί που όλα στο ματς του Βόλου με τον Άρη κυλούσαν ήρεμα στο ξεκίνημα του αγώνα, ξαφνικά επικράτησε αναστάτωση και υπήρξε διακοπή.

Συγκεκριμένα η αρχή έγινε εκτός γηπέδου, όταν φίλοι του Άρη προσπαθούσαν να μπουν στις κερκίδες χωρίς να τους αφήνει η αστυνομία. Στην ένταση που δημιουργήθηκε υπήρξε χρήση χημικών από την αστυνομία, με τον Καραντώνη να διακόπτει στο 13′ την αναμέτρηση.

 Για «έκρυθμη κατάσταση έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο» και «αστυνομία αδύναμη να αποκαταστήσει την τάξη» έκανε λόγο η ΠΑΕ Βόλος, πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Άρη.

Αναλυτικά:

«Ως ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ καταγγέλλουμε την έκρυθμη και ανεξέλεγκτη κατάσταση που εδώ και ώρα έχει δημιουργηθεί έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο με την Αστυνομία αδύναμη να παρέμβει και να αποκαταστήσει την τάξη.

Είναι αδιανόητο οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη εφαρμογής των Νόμων να τηρούν τέτοια στάση και να επιτρέπουν να δημιουργούνται τέτοια φαινόμενα για τα οποία ουδεμία ευθύνη φέρουμε. Τονίζουμε ότι από το πρωί σήμερα τα εκδοτήρια του Σταδίου δεν λειτουργούν και από αυτά έχουν εκδοθεί 276 εισιτήρια.
Καλούμε, συνεπώς, τους αρμοδίους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, που τους βαρύνουν αποκλειστικά, και να διασφαλίσουν τη απρόσκοπτη και ομαλή διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, χωρίς ακρότητες και άλλες ανεπιθύμητες καταστάσεις.
Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ήδη έχει εκπληρώσει στο σύνολό τους, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, τις δικές της υποχρεώσεις και νίπτει τας χείρας της για όσα διαδραματίζονται τώρα εκτός γηπέδου».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Νεότερη Παλαιότερη