Πάτρα: Με αυστηρά μέτρα για τον κορωνοϊό ο εορτασμός του Αγίου Ανδρέα - Τι αποφασίστηκε

Όσοι πιστοί εισέρχονται στον ιερό ναό του Αποστόλου Ανδρέα θα ελέγχονται για πιστοποιητικά εμβολιασμού, νόσησης ή τεστ rapid ή μοριακό, ενώ στους εξωτερικούς χώρους δε θα υπάρχει συνωστισμός πολιτών με τη βοήθεια και της ΕΛΑΣ.

Τα μέτρα που θα ισχύσουν για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Ανδρέα την προσεχή Τρίτη, συζητήθηκαν σε ευρεία έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι ώστε να μην υπάρξει διασπορά του κορωνοϊού στην Πάτρα. 

Στη συνάντηση του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου με εκπροσώπους υγειονομικών φορέων και της Αστυνομίας, αποφασίστηκε πως αντίθετα με πέρυσι φέτος θα γίνουν κανονικά η Θεία Λειτουργία και η λιτανεία της τίμιας κάρας του Αποστόλου Ανδρέα, αλλά με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας. Όσοι πιστοί εισέρχονται στον ιερό ναό του Αποστόλου Ανδρέα θα ελέγχονται για πιστοποιητικά εμβολιασμού, νόσησης ή τεστ rapid ή μοριακό, ενώ στους εξωτερικούς χώρους δε θα υπάρχει συνωστισμός πολιτών με τη βοήθεια και της ΕΛΑΣ. 

Σημειώνεται ότι χθες Τρίτη στο νοσοκομείο Αγίου Ανδρέα είχαμε δυο νεκρούς μέσα σε λίγες ώρες στη ΜΕΘ, ενώ τα κρεβάτια που άδειασαν καλύφθηκαν άμεσα με νέους ασθενείς.

Νεότερη Παλαιότερη