Τάσος Ξιαρχό: Τι δήλωσε για την εξαφάνισή του από το νοσοκομείο


Τη δική του απάντηση έδωσε ο Τάσος Ξιαρχό σχετικά με την εξαφάνισή του από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας και τον εντοπισμό του από την αστυνομία.

Όπως είπε ο χορογράφος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», έφυγε μόνος του από το νοσοκομείο θέλοντας να πάει στο τμήμα με τα πόδια για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, χωρίς να έχει σκοπό να το σκάσει.

«Το απόγευμα αποφασίσαμε να κάνουμε μία συμπληρωματική κατάθεση για κάποια έξτρα πράγματα της υπόθεσης. Επειδή είναι το τμήμα πολύ κοντά, πήγα με τα πόδια. Και απλά είπαν ότι το έσκασα για να γλιτώσω. Ούτε καν. Στον γυρισμό δεν μπήκαμε καν σε αυτοκίνητο της αστυνομίας αλλά σε ένα απλό, για να μην κινήσουμε καμία υποψία. Όποιος το είπε αυτό, είναι κακοπροαίρετος. Όλα είναι πάρα πολύ καλά και μάλιστα είχα πολύ καλή συνεργασία με τους αστυνομικούς γιατί αναγνωρίζουν τι έχει συμβεί και θέλουν να με βοηθήσουν» είπε ο χορογράφος στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Στην ερώτηση αν παραμένει στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ο Τάσος Ξιαρχό απάντησε πως «απλά έτυχε να μαι εδώ πέρα, γιατί έχουν δωμάτιο να μείνω. Θέλουν να είμαι μόνος μου μία δύο ημέρες για να είναι όλα ασφαλή. Στο δωμάτιο μπορώ να μείνω μόνος με μία φίλη μου να συγκατοικήσουμε γιατί δεν ήθελα να μείνω μόνος».

«Τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε και οι κακές ημέρες για να τις βλέπουμε στο μέλλον και να γελάμε» κατέληξε ο Τάσος Ξιαρχό.

Newsbomb.gr.

Νεότερη Παλαιότερη