Πέτρος Φιλιππίδης: Είναι οριστικό – Παραπέμπεται σε δίκη


Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός παραπέμπεται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τρία κακουργήματα.

Το βούλευμα που παραπέμπει σε δίκη τον Πέτρο Φιλιππίδη

Tο βούλευμα υιοθετεί την πρόταση του εισαγγελέα, σύμφωνα με την οποία «τα τρία θύματα καταγγέλλουν πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα χωρίς να προκύπτει η ύπαρξη φιλικής σχέσης μεταξύ τους, ούτε να υφίσταται κίνητρο συκοφάντησης του κατηγορούμενου προκειμένου να αποκτήσουν δημοσιότητα καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από τα καταγγελλόμενα και εάν πράγματι ο στόχος των παθουσών ήταν να αποκτήσουν δημοσιότητα θα είχαν καταγγείλει τις εν λόγω αξιόποινες πράξεις σε προγενέστερο χρονικό διάστημα όταν βρίσκονταν στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους πορείας».

” Ο Πέτρος Φιλιππίδης έστειλε στο νοσοκομείο ηθοποιό”

Πρόσφατα σε συνέντευξή της η Σεμίνα Διγενή μίλησε για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει:

Δεν καταφέραμε να συνεννοηθούμε, δεν ακολουθούσε τις συμβουλές μου σε σχέση με τις εμφανίσεις και τις δηλώσεις του στα ΜΜΕ καταφέρνοντας να γίνει αντιπαθής με όσα έλεγε και έκανε. Την ίδια περίοδο, πολλοί από τους ηθοποιούς της παράστασης μου εμπιστεύονταν καθημερινά τα πάθη τους εξαιτίας της βάναυσης συμπεριφοράς του στα παρασκήνια, αλλά και πάνω στη σκηνή. Μου έλεγαν τι τραβούσαν. Μάλιστα κάποια φορά μια νεαρή ηθοποιός χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο γιατί τα “θεατρικά” χαστούκια που της έδινε στην παράσταση ήταν υπέρ το δέον ρεαλιστικά“.

Νεότερη Παλαιότερη