Αναβλήθηκε η δίκη του τράπερ: «Δε θα το ξανακάνω ποτέ, ήμουν σε αδρεναλίνη σε άσχημη κατάσταση»

Στις 24 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η δίκη του γνωστού τράπερ και των τριών συγκατηγορουμένων του, ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας για την αιματηρή συμπλοκή στη Λένορμαν.

Οι 4 κατηγορούμενοι μετά την άσκηση διώξεων σε βάρος τους οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, όπου ζητήθηκε αναβολή προκειμένου να κληθεί ο παθών να καταθέσει στο δικαστήριο. Μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ο τραπερ και οι συγκατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με αυστηρούς όρους.

Ειδικότερα, επέβαλλε τους όρους της εμφάνισης στο ΑΤ εντός πρώτου πενθημέρου εκάστου δεκαήμερου μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και την καταβολή εγγυοδοσίας 2.000 στον τράπερ και έναν ακόμα συγκατηγορούμενο του, οι οποίοι φέρονται να μαχαίρωσαν το θύμα και 1.000 ευρώ στους άλλους δύο κατηγορούμενους, κατά πλειοψηφία, καθώς μία σύνεδρος είχε την άποψη ότι το ποσό της εγγυοδοσίας έπρεπε να είναι 2.000 ευρώ για όλους.

«Μετανιώνω για αυτό που έγινε, ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ, δεν είναι εδώ η θέση μου, δεν έγινε σκόπιμα, απλά έγινε. Τα μαχαίρια βρίσκονταν εκεί, στο αυτοκίνητο, από βιντεοκλίπ που κάναμε πριν
από μία εβδομάδα. Το άτομο αυτό μας ενοχλεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω για ποιο λόγο, το κάνει αυτό
» είπε ο γνωστός τράπερ στο δικαστήριο με τον εισαγγελέα να απαντά πως αν ασκούσε εκείνος δίωξη, θα είχε στείλει την υπόθεση σε ανακριτή.

«Απλά φοβηθήκαμε, έπρεπε να αμυνθούμε. Έγινε εκείνη τη στιγμή, δεν ήταν προμελετημένο. Εμείς απλά πήγανε να πάρουμε καφέ» απάντησε ο κατηγορούμενος συμπληρώνοντας: «Δεν θα το ξανακάνω ποτέ. Χτύπησε τον κολλητό μου και ένα φίλο μου. Ήμουν σε αδρεναλίνη σε άσχημη κατάσταση. Ποτέ δε θα το κάνουμε ξανά, το έχουμε πει μεταξύ μας, ήταν λάθος, θα αποφεύγουμε αυτό το άτομο».

Ακολούθησε έντονος διάλογος με τον εισαγγελέα της έδρας και το γνωστό τράπερ:

Εισαγγελέας: Εγώ αν είμαι πάνω στην έδρα όταν δικαστεί η υπόθεση, θα ζητήσω μετατροπή και μπορεί να σας στείλω ανακριτή. Πήρατε το αμάξι και γυρίσατε!

Τράπερ: Δεν ξαναγυρίσαμε. Βγήκε αυτός. Τον μαχαίρωσα μέσα στο αμάξι.

Εισαγγελέας: Υπάρχουν στιγμιότυπα που δεν επιβεβαιώνουν όσα λένε, πήγατε και τον βρήκατε, δεν έγινε καμία επίθεση στο αμάξι.

Τράπερ: Ο ιδιοκτήτης δεν έχει δώσει όλα τα υλικό από τις κάμερες, δε φαίνεται ο άλλος με το μαχαίρι.Αυτό που έγινε, εγώ προσπάθησα να το διορθώσω, καλώντας ασθενοφόρο. Ντρέπομαι για αυτό που έχει γίνει κύριε Εισαγγελέα.

Η δίκη πήρε τελικά αναβολή για τις 28 Νοεμβρίου.

Πηγή
Νεότερη Παλαιότερη