Ιωάννα Τούνη: «Υπάρχουν φορές που ξεσπάω σε κλάματα και νιώθω αδικημένη! Είμαι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος»


Για ακόμη μία φορά η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων ύστερα από την ανάρτηση που έκανα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, σχετικά με γνωστή αεροπορική εταιρεία, η οποία της χρέωσε 40 ευρώ επιπλέον την αποσκευή της, καθώς ξεπερνούσε κατά δύο κιλά το επιτρεπτό βάρος.

H γνωστή influencer, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, πέταξε στους υπαλλήλους της εν λόγω εταιρίας, 50 ευρώ και έφυγε. Mετά το ντόρο που δημιούργησε γύρω από το όνομά της, αποφάσισε να ζητήσει συγνώμη.

Tο γεγονός αυτό σχολίασε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δεν γίνεται» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Κάνει αρκετά λάθη πάρα πολλές φορές, επειδή τη διακρίνει μια αμετροέπεια, δεν έχει μέτρο. Μέσα στον ενθουσιασμό της, επειδή έχει πάρα πολλούς followers είναι παραπάνω παρορμητική από ότι θα έπρεπε και χειρίζεται λάθος τα social media της. Δηλαδή, αντί να επηρεάσει τον κόσμο ως influencer σε καλά πράγματα, κάνει μια υπερέκθεση της προσωπικής της ζωής ως μη όφειλε να την κάνει».

Για τα επικριτικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς η Ιωάννα Τούνη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και παραδέχτηκε πως: «υπάρχουν φορές που ξεσπάω σε κλάματα και νιώθω αδικημένη. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος. Κάνω το εξής λάθος… Μιλάω στο Instagram μου, όπως μιλούσα όταν είχα 5000 ακολούθους και όπως μιλάω στην παρέα μου».

‘Οσον αφορά την τοποθέτηση της Ναταλίας Γερμανού δήλωσε πως: «Είμαι υπέρ του δέοντος αυθόρμητη και το πληρώνω. Όλα έχουν ένα τίμημα! Η Ναταλία Γερμανού μίλησε πολύ ορθά και η άποψη της ήταν τοποθετημένη σωστά. Όντως χειρίζομαι λάθος τα social media από την άποψη ότι έχω στο μυαλό μου ότι είμαι η Ιωάννα και είναι όλα κουλ»

newsbreak.gr

Νεότερη Παλαιότερη