«Ο Μητσοτάκης τα έχασε εντελώς, είπε ψέματα» - Οι αναρτήσεις της Ολλανδής δημοσιογράφου μετά τη συνέντευξη Τύπου


Η δημοσιογράφος μετά τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού με τον Μαρκ Ρούτε, προέβη σε διαδοχικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για μία «σουρεαλιστική» εμπειρία κάνει λόγο η Ολλανδή δημοσιογράφος Ίνγκεμποργκ Μπέγκελ η οποία με την ερώτησή της έκανε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να χάσει τη ψυχραιμία του, προκαλώντας... αναταραχή στα social media.

Η δημοσιογράφος μετά τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού με τον Μαρκ Ρούτε, προέβη σε διαδοχικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

«Ήταν σουρεαλιστικό. Ο Μητσοτάκης τα έχασε εντελώς. Η πιο φρικτή εμπειρία ήταν ότι τον κοίταξα μέσα στα μάτια, βαθιά και είπε ψέματα. Είναι φοβερό! Ονόμασε την αλήθεια "προσβολή"», έγραψε.

Η Ίνγκεμποργκ Μπέγκελ σε ανάρτησή της αναφέρει ότι όταν βγήκε από το Μέγαρο Μαξίμου, είχε την αίσθηση ότι κάποιος «κατάσκοπος» την ακολουθούσε, ενώ προαναγγέλλει ότι την Τετάρτη θα επανέλθει.

H ίδια σε άλλη ανάρτηση τονίζει ότι επισκέφτηκε το προσφυγικό καμπ της Σάμου. «Ήμουν η πρώτη δημοσιογράφος που μαζί με την ευρωβουλευτή Τίνεκε Στρικ επισκεφτήκαμε το απαίσιο προσφυγικό καμπ Ζερβού στη Σάμο. Τον Μάιο του 2021 με φωτογράφο που τράβηξε τις πρώτες φωτογραφίες».

newpost.gr
Νεότερη Παλαιότερη