Κομάντα και Δράκοι: Ο Ντόντος προκαλεί black out όταν μαθαίνει την αλήθεια


Τα Κομάντα και Δράκοι επιστρέφουν την Κυριακή 7 Νοεμβρίου με το έκτο επεισόδιο με περισσότερες ανατροπές. Ο Ντόντος προκαλεί ένα μεγάλο Black Out στο χωριό όταν μαθαίνει ότι ο Δρακο-Μιχάλης του είπε ψέματα. Την ίδια στιγμή οι πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις και νέες απειλές.

Τα Κομάντα συνεχίζουν την έρευνά του και ψάχνουν τρόπο να αποτρέψουν το κακό που πιστεύουν πως έρχεται. Ο Γιώργος μπαίνει σε αστρική προβολή, παίρνοντας ένα υπνωτικό χάπι και εγκλωβίζεται στο «όνειρό» του, με το αόρατο τέρας να τον καταδιώκει.

Έντρομος, προσπαθεί να το αντιμετωπίζει και να βγει από το όραμά του, αλλά όλα είναι μάταια.

Ο μικρός Γιώργος στο όραμα

Το Black Out που ξυπνά σκοτεινές αναμνήσεις

Την ίδια στιγμή, ο Ντόντος ανακαλύπτει ότι ο αγαπημένος του νονός, Δρακο-Μιχάλης, του είπε ψέματα για τον θάνατο του πατέρα του. Από τον πανικό και τη σύγχυσή του προκαλεί black out στο χωριό, αναγκάζοντας τους χωριανούς να στρέψουν το βλέμμα τους προς τη στοιχειωμένη εκκλησία του Άη-Γιώργη που ξυπνά σκοτεινές μνήμες.

Στο έκτο επεισόδιο στα Κομάντα και Δράκοι, η Ίρις απεγκλωβίζεται από τη σπηλιά με τη βοήθεια του νεότερου μέλους της συμμορίας των Δράκων και πρώην εραστή της, Δρακο-Στρατή. Επιστρέφει στο Άσραμ με ερωτήματα για αυτά που είδε και ανακαλύπτει ότι και ο Μπάμπα Μπομπ αναζητά από καιρό απαντήσεις μέσα στη σπηλιά. Σύντομα, η Ίρις θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Μπάμπα Μπομπ, αλλά και τα Κομάντα να αντιμετωπίσουν την αναδυόμενη απειλή.

Ο Βασίλης στο έκτο επεισόδιο του Κομάντα και Δράκοι

Στο μεταξύ, ο Βασίλης παλεύει να κρατήσει τις ισορροπίες στο χωριό, με τους κατοίκους να εμπλέκονται σε νέα επεισόδια βίας καθημερινά, αλλά και να αντιμετωπίσει τα μεταφυσικά φαινόμενα με τα οποία σχετίζεται ο γιος του.

youfly.com
Νεότερη Παλαιότερη