Κολωνός: Συνελήφθη με πλαστή ταυτότητα 47χρονος δραπέτης - Είχε σκοτώσει τη σύντροφό του και το παιδί της


Συνελήφθη 47χρονος δραπέτης στον Κολωνό που είχε σκοτώσει τη σύντροφό του και το παιδί της

Ο άνδρας συνελήφθη έπειτα από έλεγχο για πλαστή ταυτότητα.

Ο 47χρονος είχε πάρει άδεια και δεν ξαναγύρισε. 

Πριν 15 χρόνια φέρεται να είχε σκοτώσει την  σύντροφο, καθώς και το ανήλικο, αγνώστου πατρός παιδί της. Στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο ξενοδοχείο που έμεναν στην Ομόνοια.

Έχει καταδικαστεί με συνολική ποινή κάθειρξης δις ισόβια, επτά έτη και οχτώ μήνες για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή, εμπρησμό από πρόθεση και εκμετάλλευση πόρνης.  

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: 

Συνελήφθη 47χρονος ημεδαπός δραπέτης

Συνελήφθη, την 3-11-2021 στον Κολωνό, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 47χρονος ημεδαπός, αναζητούμενος ως δραπέτης, καθόσον  είχε παραβιάσει τακτική άδεια που του είχε χορηγηθεί και δεν επέστρεψε την 21-10-2021 στο Κατάστημα Κράτησης που κρατείτο.

Ο 47χρονος κρατείτο στο ανωτέρω Κατάστημα, δυνάμει καταδικαστική απόφασης με συνολική ποινή κάθειρξης δις ισόβια, επτά έτη και οχτώ μήνες για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή, εμπρησμό από πρόθεση και εκμετάλλευση πόρνης.

Επιπλέον, ο 47χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για πλαστογραφία και πλαστογραφία πιστοποιητικού, διότι έφερε μαζί του πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Νεότερη Παλαιότερη