Συνελήφθη 35χρονος προπονητής τένις για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων στα βόρεια προάστια

Μία ακόμη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων έρχεται στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά ένας προπονητής τένις 35 ετών στα βόρεια προάστια συνελήφθη ύστερα από καταγγελίες γονιών, ότι κακοποιήσει σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες τους. 

Ο προπονητής που έχει δική του ομάδα συνελήφθη την Παρασκευή στα βόρεια προάστια. Ο 35χρονος φέρεται να αποπλανούσε ανήλικες αθλήτριες της ομάδας του και στη συνέχεια να τις κακοποιούσε σεξουαλικά. Δύο από τα κορίτσια δεν άντεξαν και αποκάλυψαν όλα όσα έζησαν στους γονείς τους.


Πρόκειται για δύο μικρά κορίτσια μόλις 14 ετών που εξομολογήθηκαν στους γονείς τους ότι και άλλες συναθλήτριές τους που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση. Οι γονείς των δύο κοριτσιών πήγαν την περασμένη εβδομάδα στη ΓΑΔΑ, ενώ την Παρασκευή οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν στην σύλληψη.

Ο 35χρονος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Νεότερη Παλαιότερη