Φρίκη στα Τρίκαλα: 20χρονος διαπόμπευσε 15χρονη μαθήτρια με ερωτικό βίντεο


Το βίντεο έφτασε στα χέρια της μητέρας του κοριτσιού.

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε το πρωί της Παρασκευής στον ραδιοφωνικό σταθμό “Ζυγός FM 100” μια μητέρα ενός 15χρονου κοριτσιού.

Ειδικότερα, ανέφερε ότι η κόρη της διαπομπεύεται με ερωτικό βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, το βίντεο το διέρρευσε ένας 20χρονος, ο οποίος φαίνεται στο βίντεο να επιδίδεται σε ερωτικές πράξεις με την 15χρονη.

Η οικογένεια προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, στα τέλη Οκτωβρίου, δια του δικηγόρου της, ωστόσο δεν μπορούσε να προχωρήσει η διαδικασία καθώς δεν είχε το βίντεο στην κατοχή της.

Όμως, το βίντεο τις αμέσως επόμενες μέρες διέρρευσε σε ακόμη περισσότερους χρήστες και έφτασε στην κατοχή της ίδιας της μητέρας η οποία προχωρά άμεσα πλέον και με αποδεικτικά στοιχεία σε καταγγελία στις αρμόδιες αρχές εναντίον του 20χρονου.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, η μητέρα, πριν δημοσιοποιήσει το γεγονός, έκανε έκκληση στον 20χρονο να αποσύρει το βίντεο για να εισπράξει, σύμφωνα με αναφορές, απαξιωτική απάντηση από τον ίδιο και ύβρεις για την κόρη της.

Το κορίτσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση σε σημείο που να θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της.

Νεότερη Παλαιότερη