Θεσσαλονίκη: Μαθήτριες κατήγγειλαν ότι τις βίασε 16χρονος συμμαθητής τους


Τον εφιάλτη της ζωής της κατήγγειλε ότι έζησε μία ανήλικη μαθήτρια από το 1ο ΕΠΑΛ Κορδελιού στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η 15χρονη κοπέλα στους γονείς της, το μεσημέρι της 18ης Οκτωβρίου μετά το μάθημα, 16χρονος φίλος της από το σχολείο την παρέσυρε και με προσχηματικές δικαιολογίες την πήγε στο σπίτι του που βρίσκεται λίγα μετρά μακριά από το σχολείο.

Εκεί, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η 15χρονη, ο 16χρονος τη βίασε.

Όπως λέει το Thestival ο νομικός σύμβουλος Φώτης Γροντάς «Το παιδί με δύναμη ψυχής κατάφερε και μίλησε στους γονείς του την Πέμπτη, μετά από οκτώ ημέρες. Οι άνθρωποι φυσικά παρατήρησαν την αλλαγή συμπεριφοράς του παιδιού τους. Δεν ήθελε να φάει και να πάει στο σχολείο. Οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία και το παιδί το Σάββατο εξετάστηκε από αστυνομική ψυχολόγο. Σήμερα θα πάμε στον ιατροδικαστή με το πόρισμα της ψυχολόγου. Έχει γίνει αυτεπάγγελτη δίωξη και περιμένουμε τη σύλληψή του δράστη».

Σύμφωνα τώρα με τον νομικό σύμβουλο, με την αποκάλυψη της καταγγελίας βιασμού της 15χρονης μία ακόμα συμμαθήτριά της παραδέχτηκε ότι κι εκείνη είχε πέσει θύμα βιασμού του 16χρονου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες προέρχεται από προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον. Μάλιστα, σήμερα το πρωί η δεύτερη κοπέλα πήγε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και κατήγγειλε το περιστατικό.

Όπως ανέφερε στο Thestival o κ. Γροντάς, την Παρασκευή ο ίδιος πήγε στο σχολείο και με τη βοήθεια του διευθυντή, μίλησε με τον 16χρονο ο οποίος, παραδέχτηκε μεν ότι παρέσυρε τη 15χρονη στο σπίτι του, αρνείται όμως την κατηγορία του βιασμού. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

thestival.gr

Νεότερη Παλαιότερη