Βόλος: Πατέρας καταγγέλλει τον νέο σύζυγο της πρώην του για ασελγείς πράξεις εις βάρος της 12χρονης κόρης του


Μέσω των δικηγόρων του ζητά να αφαιρεθεί η γονική μέριμνα από την μητέρα – Εκδόθηκε προσωρινή διαταγή για συνεπιμέλεια και μετακόμιση του φερόμενου θύματος και της αδελφής του στο σπίτι του πατέρα


Mηνυτήρια αναφορά κατέθεσε Βολιώτης πατέρας, o οποίος καταγγέλλει τον νέο σύζυγο της πρώην γυναίκας του ότι προχώρησε σε πράξεις που παραβιάζουν τη γενετήσια ελευθερία της κόρης του, ενός 12χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με τo ρεπορτάζ της TRT, ο μηνυτής αναφέρει στην καταγγελία του ότι ο ίδιος έγινε γνώστης της συμπεριφοράς αυτής από την 12χρονη κόρη του, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι του το περασμένο σαββατοκύριακο. Μάλιστα, τους ισχυρισμούς του κοριτσιού για τις ασελγείς πράξεις φέρεται να επιβεβαίωσε – κατά τα λεγόμενά του – και η μικρότερή του κόρη.

Η πλευρά του πατέρα, διά του δικηγόρου της κ. Ιωάννη Καραγκιόζου, προχώρησε και σε αίτηση αφαίρεσης της γονικής μέριμνας από την μητέρα. Στο πλαίσιο αυτό, εκδόθηκε από το Δικαστήριο προσωρινή διαταγή για συνεπιμέλεια και μετακόμιση των δύο κοριτσιών στο σπίτι του πατέρα μέχρις ότου συζητηθεί η αίτηση.

Η πλευρά της μητέρας πάντως, ισχυρίζεται ότι τίποτε από τα καταγγελλόμενα δεν ισχύει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχουν άλλα κίνητρα που κρύβονται πίσω από την καταγγελία του πρώην συζύγου της.

Της υπόθεσης επιλήφθηκε η Εισαγγελέας Ανηλίκων Βόλου, που θα εξετάσει τα στοιχεία της μηνυτήριας αναφοράς για να αποφανθεί αν θα ασκηθεί δίωξη ή όχι.

thessaliatv.gr

Νεότερη Παλαιότερη