Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση φοιτητών και εργατικών σωματείων στο κτήριο της TV100


Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα το πρωί της Πέμπτης (7/10) στη Θεσσαλονίκη – Φοιτητές και εργαζόμενοι βρίσκονται για παρέμβαση στο κτήριο του TV100, ενώ στο σημείο υπάρχουν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Μέλη φοιτητικών συλλόγων και εργατικών σωματείων βρίσκονται αυτή την ώρα έξω από το κτίριο της TV100, ζητώντας να αναρτήσουν πανό διαμαρτυρίας, ενώ στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις.

Διαμαρτύρονται κατά της απόφασης του δήμου Θεσσαλονίκης να μην παραχωρήσει την πλατεία Αγίας Σοφίας για τη διεξαγωγή αντιφασιστικής συναυλίας απόψε.

Σε χθεσινή ανακοίνωσή τους Εργατικά Σωματεία και Φοιτητικοί Σύλλογοι αναφέρουν μεταξύ άλλων πως:

«Η Διοίκηση του Δήμου σε συνέχεια της κατάπτυστης ανακοίνωσης ξεπλύματος των φασιστών, συνεχίζει στην ίδια γραμμή και παίρνει θέση απέναντι στα εργατικά σωματεία και τους φοιτητικούς συλλόγους που διοργανώνουν τη μεγάλη αντιφασιστική συναυλία, αρνούμενη να δώσει άδεια για τον χώρο».

«Τους καταγγέλλουμε στον λαό της πόλης και τους διαβεβαιώνουμε ότι τέτοια εμπόδια δεν πρόκειται να μας πτοήσουν – τους φασίστες που σήκωσαν κεφάλι θα τους στείλουμε πίσω στις τρύπες τους, όσο κι αν κάποιοι επιμένουν να τους χαϊδεύουν! Όλοι αύριο (σήμερα) 7 μμ στην πλατεία Αγίας Σοφίας!», σημειώνουν δίνοντας ραντεβού για κινητοποίηση.

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη