Τρομακτικό δυστύχημα με αερόστατο στο Ισραήλ: 20χρονος πέθανε αφού έπεσε από ύψος 90 μέτρων


Διερχόμενο οδηγός κατέγραψε τον άτυχο νέο να κρέμεται από το αερόστατο στο Ισραήλ

Τραγικό θάνατο βρήκε σε δυστύχημα με αερόστατο στο Ισραήλ ένας άνδρας 20 ετών ο οποίος βρέθηκε στο κενό από ύψος 90 μέτρων αφού πρώτα κρεμάστηκε στο καλάθι την ώρα της απογείωσης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο άτυχος άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από το καλάθι του αερόστατου χωρίς να έχει διευκρινιστεί πώς ακριβώς συνέβη αυτό κατά την απογείωση.

Σύμφωνα με την αστυνομία λίγα λεπτά μετά την απογείωση του αερόστατου ο άτυχος νεαρός δεν κατάφερε να κρατηθεί από το σημείο από το οποίο είχε κρεμαστεί με αποτέλεσμα να πέσει στον δρόμο και να χάσει τη ζωή του.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας εξήγησε ότι διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν τις αρχές για τον κρεμασμένο από το αερόστατο άνδρα και με τη σειρά τους οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον πιλότου του αερόστατου. Δυστυχώς, όμως, ο πιλότος του αερόστατου δεν πρόλαβε να προσγειωθεί με αποτέλεσμα ο νεαρός άνδρας να βρει τραγικό θάνατο.

Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο άτυχος άνδρας έπεσε σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο ενώ οι 14 επιβάτες του αερόστατου και ο πιλότος είναι καλά στην υγεία τους.

Πηγή
Νεότερη Παλαιότερη