Τι είπε ο Τσίπρας για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ και την ενδεχόμενη «κάθοδο» Παπανδρέου


Ενδιαφέρον είχε η απάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ για τις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής, κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης 19ης Οκτωβρίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Ειδικότερα, ο Αντ. Σρόιτερ ρώτησε τον κ. Τσίπρα για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ και το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την ηγεσία ο Γιώργος Παπανδρέου και αν θα πάρει ο κ. Παπανδρέου ένα κομμάτι ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και συνακόλουθα αν βλέπει ως απειλή αυτή την προοπτική.

Όπως είπε ο κ. Τσίπρας, «αρχικά θέλω να εκφράσω τις ευχές μου για την κα Γεννηματά για τη μάχη που δίνει» και συνέχισε λέγοντας πως «τούτη την ώρα που υπάρχουν εσωκομματικές διεργασίες θα ήταν άκομψο από την πλευρά μου να πάρω θέση, σέβομαι τις διαδικασίες, τις παρακολουθούμε, ωστόσο για μας είναι πάρα πολύ κρίσιμο να υπάρξει την επόμενη μέρα (όχι μόνο από το ΚΙΝΑΛ) η προοπτική της προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας».

Δείτε το στιγμιότυπο μετά το 33ο λεπτό του παρακάτω βίντεο:

 

Νεότερη Παλαιότερη