Βόλος: Ένταση, επεισόδια και συλλήψεις στα εγκαίνια καταστήματος με καλεσμένο τον Snik

Συνελήφθησαν χθες στο Βόλο, στα πλαίσια ελέγχων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ένας 42χρονος και ένας 54χρονος, καθώς όπως διαπιστώθηκε, ως προσωρινά υπεύθυνος ο ένας και ως ιδιοκτήτης καφέ ο άλλος, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του, είχαν οργανώσει εγκαίνια, τα οποία είχαν πρωτίστως διαφημίσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχοντας καλεσμένο τον Snik, χωρίς ωστόσο να έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης της διάδοσης του κορωνoϊού.

Αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρωθεί πλήθος ατόμων στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, μη τηρώντας οποιαδήποτε μεταξύ τους απόσταση, ευρισκόμενοι ο ένας δίπλα στον άλλο και δημιουργώντας συνωστισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τράπερ αποχώρησε λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ με υπερπολυτελές όχημα από την οδό Σπυρίδη με πλήθος νεαρών να τον ακολουθεί για να τον φωτογραφίσουν όταν βγήκε στην οδό Δημητριάδος.

Σε βάρος του 54χρονου ιδιοκτήτη, επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 2.000 ευρώ καθώς επίσης και η αναστολή λειτουργίας του ως άνω καταστήματος για επτά ημερολογιακές ημέρες.

Δείτε το βίντεο του thenewspaper.gr

Νεότερη Παλαιότερη