Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Pfizer στην Θεσσαλονίκη


Χαιρετισμό στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του παγκόσμιου Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας και του παγκόσμιου Κέντρου Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών της Pfizer, στη Θεσσαλονίκη, θα απευθύνει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά. Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο συνέβαλλε, η Πολιτεία, τα πανεπιστήμια αλλά και οι τοπικές αρχές είπε ο κ. Μπουρλά και τους ευχαρίστησε όλους. 

Αναφέρθηκε επίσης στον ψηφιακό μετασχηματισμό ο οποίος όπως τόνισε μπορεί να αποτελέσει σημείο καμπής για την ανάκαμψη της χώρας. Ο ιδιωτικός τομέας έχει να παίξει έναν καθοριστικό ρόλο και η Pfizer είναι και θα είναι παρούσα σε αυτή την διαδικασία, είπε ακόμα. Ο κ. Μπουρλά, κάνοντας μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν είπε ότι όλα ξεκίνησαν πριν από 2 χρόνια. Και πλέον δημιουργούνται ευκαιρίες απασχόλησης και συμβάλλουν στην ανάπτυξη ενός συστήματος συνεργασιών στην χώρα. Βάζουν την Ελλάδα στον παγκόσμιο επενδυτικό χάρτη, σημείωσε. Ο Άλμπερτ Μπουρλά είπε ότι η Pfizer δεσμεύεται να συμβάλλει στην αυτή την προσπάθεια και οι εργαζόμενοι έχουν ξεπεράσει τους 500 και το 15% είναι Έλληνες του εξωτερικού που γύρισαν στην πατρίδα τους για να εργαστούν εδώ. Είμαι περήφανος Έλληνας και Σαλονικιός και λίγες πόλεις μπορούν να τα αναδείξουν όλα αυτά. Είναι μια πόλη με καρδιά και ψυχή. Είμαι γεμάτος αναμνήσεις και αισιοδοξία για όλα αυτά που θα κάνουμε τα επόμενα χρόνια, κατέληξε. 

Δείτε ζωντανά 

 newsit.gr


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη