Με 341 χλμ./ώρα και αυτό λόγω κίνησης (+video)


Η Bugatti Chiron Super Sport έχει εξαιρετικά νούμερα επιταχύνσεων από στάση αλλά και εν κινήσει και αυτό βλέπουμε κατ’ επανάληψη στο video που ο οδηγός- δοκιμαστής προσπαθεί να «πιάσει» την υψηλότερη τελική ταχύτητα.

Η Bugatti Chiron είναι ένα από τα ταχύτερα αυτοκίνητα παραγωγής στον κόσμο και έχει καταγεγραμμένη τελική τεχύτητα- ρεκόρ 490,484 χλμ./ώρα από το 2019.

Στη γερμανική Autobahn και ιδιαίτερα στα τμήματά της που δεν υπάρχει όριο ταχύτητας, έχουμε δει πολλά αυτοκίνητα να δοκιμάζουν αλλά και να πιάνουν την τελική τους ταχύτητα. Στην προκειμένη περίπτωση, ο οικοδεσπότης του Carwow, Mat Watson, προσπάθησε με την Bugatti Chiron Super Sport να δει στο κοντέρ ό,τι περισσότερο μπορούσε.

Ο κυκλοφοριακός φόρτος της συγκεκριμένης ώρας που βγήκε ο Watson στο δρόμο για να επιχειρήσει, δεν του επέτρεψε να δει κάτι πραγματικά ακραίο σε ότι έχει να κάνει με τη μέγιστη ταχύτητα. Το καλύτερο που μπορούσε να κάνει και φαίνεται σε κάποια στιγμή του video, ήταν 341 χλμ./ώρα, το οποίο για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι και αμελητέα ως ταχυτητα κίνησης, αν και φαίνεται λίγο για το αυτοκίνητο με τον W16 κινητήρα των 8 λίτρων με τα τέσσσερα turbo.

Νεότερη Παλαιότερη