Ελένη Δήμου: Καταγγελίες για ελλιπή μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊου στο J2US


Η Ελένη Δήμου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορονοϊό, ενώ μιλώντας ζωντανά σε εκπομπή αποκάλυψε ότι τα μέτρα στο J2US είναι ελλιπή.

Δύσκολες περνάει η αγαπημένη τραγουδίστρια Ελένη Δήμου καθώς αναγκάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» προκειμένου να λάβει την απαραίτητη θεραπεία για τον Covid-19.

Μάλιστα η κυρία Δήμου βρήκε τη δύναμη να βγει στην εκπομπή «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στη  οποία και μίλησε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες

«Ψυχολογικά είμαι χάλια. Δεν την παλεύω, αυτή η μοναξιά του κορονοϊού δεν υπάρχει. Θέλω πολύ τον γιο μου, τον σύζυγό μου, τα ζωάκια μου, το σπίτι μου, την ηρεμία μου τη δουλειά μου ως είχε. Λίγο απρόσεκτα γίναν όλα», είπε αρχικά η Ελένη Δήμου και στη συνέχεια αποκάλυψε τις κουραστικές πρόβες στο J2US κατά τη διάρκεια των οποίων δεν κρατήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

«Πιεστήκαμε πάρα πολύ για να αρχίσει το σόου (σ.σ. J2US). φάγαμε 12 και 16 ώρες στο τριήμερο, ήταν πάρα πολύ κουραστικό. Από ότι μου λένε εδώ ότι συνήθως οι εμβολιασμένοι φτάνουν εδώ όταν είναι πάρα πολύ κουρασμένοι. Και ήμασταν και απρόσεκτοι όμως. Δεν βάζαμε μάσκες, δεν βάζαμε τίποτα, μια τρέλα επικρατούσε», αποκάλυψε η Ελένη Δήμου.

Οσον αφορά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα σημείωσε: «Είχα πάρει συσκευή οξυγόνου σπίτι για να μη χρειαστεί να νοσηλευτώ. Δεν αισθανόμουν δύσπνοια. Πήγα στο νοσοκομείο μετά από παρότρυνση των γιατρών. Ξύπνησα μια μέρα, αισθάνθηκα ένα βάρος στο στήθος και πήγα στο νοσοκομείο. Είπα ότι αν είναι να μου κάνουν διασωλήνωση είπα όχι, θέλω να πεθάνω σπίτι μου».

Πάντως κλείνοντας διατήρησε την αισιοδοξία της καθώς εξέφρασε τη σιγουριά ότι εκείνη και ο μαθητευόμενός της Κώστας Φραγκολιάς θα κερδίσουν το J2US όταν γίνει καλά κι επιστρέψει στο παιχνίδι!


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη