ΣΥΡΙΖΑ: «Να παραιτηθεί ο πρόεδρος του ΑΠΕ μετά τη νέα χυδαιότητα με το hashtag - Η κυβέρνηση τους μετέτρεψε σε τρολ»


Την παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή ένα hashtag του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου το οποίο συνόδευσε το tweet της είδησης για την επίσκεψη κλιμακίου του κόμματος στην Βόρεια Εύβοια που δοκιμάζεται από τις πλημμύρες.

«Όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε. Στο δε ΑΠΕ ο νέος του πρόεδρος, με εντολή Μαξίμου, το μετατρέπει σε «γαλάζιο τσιφλίκι» με χρυσοπληρωμένους συμβούλους και αθρόες προσλήψεις. Όλα αυτά με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του και προσθέτει:

«Δεν περιμέναμε όμως ότι θα ξεπερνούσαν κάθε όριο χυδαιότητας μετατρέποντας το κρατικό Πρακτορείο σε τρολ. Σήμερα το πρωί συνόδευσαν την είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Εύβοια με χυδαίο χάσταγκ. Η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη είναι το ελάχιστο και την αναμένουμε άμεσα».

Το hashtag του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου ήταν το: #ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτίλες.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη