Έξωση στο ΚΕΠ Ευόσμου λόγω... απλήρωτων ενοικίων! (βίντεο)

Κωμικοτραγικά είναι τα όσα εκτυλίσσονται στο κεντρικό ΚΕΠ του Ευόσμου, που βρίσκεται επί της οδού Ολυμπιάδος, καθώς από χθες είναι κλειστό με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου μάλιστα, να προχωρά σε έξωση, λόγω απλήρωτων ενοικίων!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, εχτές το πρωί δικαστικός επιμελητής πήγε στο χώρο και ζήτησε από τους εργαζόμενους να αποχωρήσουν.

Στη συνέχεια άλλαξε τις κλειδαριές, ενώ μάλιστα 10 – 15 πολίτες που περίμεναν να εξυπηρετηθούν παρακολουθούσαν έκπληκτοι το τι συνέβαινε.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο ακίνητο πρωτοπαραχωρήθηκε το 2007 και μετά από 12 χρόνια, όπως ορίζουν οι νόμοι, έπρεπε να γίνει διαγωνισμός.

Μόνος υποψήφιος ανάδοχος είχε εμφανιστεί ο σημερινός ιδιοκτήτης του ακινήτου, κάνοντας συγκεκριμένη προσφορά για το μίσθωμα, την οποία αρχικά ο δήμος είχε αποδεχτεί. Στη συνέχεια όμως ο διαγωνισμός κατέληξε άγονος. Ωστόσο ο δήμος συνέχιζε να χρησιμοποιεί το ακίνητο, χωρίς κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό, καταβάλλοντας μέχρι το 2020 μισθώματα – με χαμηλότερο ποσό από ότι ζήτησε ο ιδιοκτήτης – στο Παρακαταθηκών και Δανείων, χωρίς όμως ο ιδιοκτήτης να τα δέχεται.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο 2021 δεν έχει καταβληθεί ούτε ένα ενοίκιο.

Ο ιδιοκτήτης προχώρησε σε αγωγή εξώσεως σε βάρος του Δήμου, την οποία κέρδισε.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη