Αγνώριστος ο Τομ Κρουζ σε αγώνα μπέιζμπολ


Τελείως αλλαγμένος εμφανίστηκε ο Τομ Κρουζ σε αγώνα μπέιζμπολ στις ΗΠΑ προκαλώντας αρκετά σχόλια για την εμφάνισή του

Σε αγώνα μπέιζμπολ βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Τομ Κρουζ η εμφάνισή του οποίου προκάλεσε μεγάλη συζήτηση καθώς ήταν αρκετά διαφορετική από αυτή στην οποία μας είχε συνηθίσει ο διάσημος ηθοποιός.

Αυτό που προβλημάτισε περισσότερο όταν το «φουσκωμένο» πρόσωπο του Τομ Κρουζ το οποίο αποτυπώθηκε στις φωτογραφίες του Associated Press από τον αγώνα του National League Division Series ανάμεσα στους Los Angeles Dodgers και τους San Francisco Giants.

«Τι συμβαίνει με τα μάγουλά του;» αναρωτήθηκε ένας χρήστης του twitter βλέποντας τις εικόνες με τον 59χρονο Τομ Κρουζ. «Τι έκανε με το πρόσωπό του;» ρώτησε ένας δεύτερος χρήστης. «Τομ Κρουζ τι έκανες με το πανέμορφο πρόσωπό σου; Απογοητεύτηκα με την εικόνα σου στο γήπεδο. Σταματά να βάζεις αηδίες στο πρόσωπό σου» σχολίασε ένας τρίτος σε πιο προσωπικό τόνο προς τον διάσημο ηθοποιό. «Ο Τομ έκανε κάτι με το πρόσωπό του ή έχει παχύνει. Αλλά παραμένει ο δικός μας Τομ» έγραψε κάποιος άλλος πιο υποστηρικτικός προς τον Τομ Κρουζ.

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε σε αγώνα μπέιζμπολ Πηγή: AP PHOTO

Η εικόνα του προκάλεσε μεγάλη συζήτηση Πηγή: AP PHOTO

Παραμένει άγνωστο γιατί προκλήθηκε η αλλαγή της εικόνας του Τομ Κρουζ Πηγή: AP PHOTO

Δεν έλειψαν, μάλιστα, και ορισμένοι που έφτασαν στο σημείο να μιλούν για σωσία του Τομ Κρουζ ενώ άλλοι πιο ψύχραιμοι απλά αρκέστηκαν στο να σχολιάσουν ότι πρόκειται για την φυσιολογική εξέλιξη λόγω της ηλικίας του διάσημου ηθοποιού με ορισμένους να αποδίδουν την εικόνα ακόμα και σε αλλεργική αντίδραση.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη