Βρέθηκαν τμήματα του αυτοκίνητου του βοσκού που αγνοείται στην Εύβοια


Εξελίξεις φαίνεται να υπάρχουν στην υπόθεση της εξαφάνισης ενός 70χρονου βοσκού στην Εύβοια, καθώς βρέθηκαν κομμάτια από το αυτοκίνητό του.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του στα Μεσοχώρια Ευβοίας και σύμφωνα με τις πληροφορίες από το evima, βρέθηκαν κομμάτια του αυτοκινήτου του αγνοούμενου βοσκού στη Νότια Εύβοια.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν η πόρτα και άλλα κομμάτια του αυτοκινήτου ανάμεσα στην περιοχή Τσακαίοι και Μεσοχώρια.

Όπως δήλωσε στο evima η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων Μαρία Ρούπα, οι έρευνες συνεχίζονται ενώ όπως τόνισε «η περιοχή μας έχει υποστεί πρωτόγνωρες καταστροφές καθώς για πρώτη φορά έπεσε τόσο πολύ βροχή».

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του

Σημειώνεται στο τοπικό μέσο πως ο άνδρας κάλεσε την Πυροσβεστική για βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή, βλέποντας ότι παρασύρεται από τα ορμητικά νερά.

Αυτή την ώρα για τον εντοπισμό του βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση, με 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Χαλκίδας, Περικλής Κουλκουβίνης.

Στην επιχείρησή των αρχών συνδράμουν και εθελοντές της «Ομάδας Διάσωσης Ευβοίας – S.A.R 312» από το Αλιβέρι με δύο αυτοκίνητα με ειδικό εξοπλισμό.

pronews.gr

Νεότερη Παλαιότερη