«Βόμβες» Γεννήματα στην ΚΕ του ΚΙΝΑΛ: Όποιος θέλει να μιλήσει για το ΠΑΣΟΚ να έρθει να με βρει

Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η ομιλία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννήματα, στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Η Φώφη Γεννήματα ξεκίνησε λέγοντας πως ζήτησε την επιτάχυνση των διαδικασιών για τις εσωκομματικές εκλογές για δυο βασικούς λόγους. Αρχικά ώστε «να μπει ένα τέλος στην εσωστρέφεια» και δεύτερον ώστε «να μην αιφνιδιαστούμε από εθνικές εκλογές», καθώς όπως εκτίμησε οι πολιτικές του πρωθυπουργού οδηγούν εκεί.

Στην συνέχεια επισήμανε πως η ίδια εγγυάται διαφάνεια, δημοκρατική και ανοιχτή διαδικασία «όπως έκανα και στο παρελθόν».

«Στόχος μου» συνέχισε «είναι να βγούμε πιο ισχυροί».

«Βολές» κατά Λοβέδρου 

H Φώφη Γεννηματά άφησε για ακόμη μια φορά αιχμές κατά του Ανδρέα Λοβέδρου, υπογραμμίζοντας πως η Παράταξη δεν πρέπει να κάνει καμία στροφή προς τα Δεξιά. Επανέλαβε, μάλιστα, πως οποίος θέλει να μιλήσει για το ΠΑΣΟΚ, μπορεί «έρθει να με βρει στο δεύτερο σπίτι μου -από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου- στην Χαριλάου Τρικούπη. Να του πω όσα σύμφωνα και φωνήεντα θέλει».

Η κυρία Γεννηματά υπενθύμισε ότι «εγώ δεν έφυγα ποτέ από το ΠΑΣΟΚ -αν και θα μπορούσα» και πρόσθεσε ότι «όσοι πυροβολούσαν το ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, τώρα πυροβολούν το ΚΙΝΑΛ. Είναι αυτοί που έλεγαν ότι πρέπει να διαλυθούν τα κόμματα και να δημιουργηθεί κάτι νέο. Κάτι ενιαίο».

thecaller.gr


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη