Καμμένου: «Με ταπεινότητα και προσήλωση, θα τα δώσουμε όλα για το χρυσό»

Για τεράστια επιτυχία της ελληνικής υδατοσφαίρισης έκανε λόγο η Αλεξία Καμμένου, μετά την επικράτηση της εθνικής νέων γυναικών επί της Ουγγαρίας με 13-8.

Αναλυτικά όσα είπε η ομοσπονδιακή τεχνικός: «Πρόκειται για μια ακόμα τεράστια επιτυχία της ελληνικής υδατοσφαίρισης, αλλά υπάρχει και ο τελικός. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένες από την απόδοση των κοριτσιών στον ημιτελικό. Έμειναν προσηλωμένες στο πλάνο μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν αφήσαμε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλο. Μπήκαμε από την αρχή μπροστά στο σκορ, ελέγξαμε απόλυτα τον ρυθμό και με το πάθος που διακρίνει ιδιαιτέρως αυτήν την ομάδα καταφέραμε να τον κρατήσουμε και να φτάουμε στη μεγάλη και δίκαιη νίκη. Το ίδιο πιστεύω θα κάνουμε και στον αυριανό τελικό κόντρα στην Ισπανία», τόνισε η Καμμένου.

Για τον τελικό η κ. Καμμένου ανέφερε: «Και μόνο το όνομα αυτής της ομάδας, που εκπροσωπεί μια χώρα με τεράστιες διακρίσεις στο γυναικείο πόλο, απαιτεί απόλυτο σεβασμό. Πόσο μάλλον σε έναν τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Αυτό ακριβώς θα κάνουμε, με ταπεινότητα, προσοχή και προσήλωση στο στόχο -όπως και στον ημιτελικό- θα τα δώσουμε όλα για κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου».

Η Ελένη Κανετίδου, από την πλευρά της ανέφερε: «Πανηγυρίζουμε μια μεγάλη διάκριση και έχουμε ακόμα ένα σκαλοπάτι για την κορυφή. Είχαμε κάνει την καλύτερη προετοιμασία για τον ημιτελικό, είχαμε μελέτήσει καλά την Ουγγαρία και εμφανιστήκαμε πανέτοιμες και αποφασισμένες. Το ίδιο κάνουμε και ενόψει τελικού. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας ευατό για άλλη μια φορά, το πάθος ξεχειλίζει και στόχος είναι το χρυσό. Η Ισπανία είναι μια πλήρης ομάδα και έχει μια καλή φουνταριστό, αλλά νομίζω όλα εξαρτώνται από μας. Θα φανεί αύριο σε ποια σημεία υπερτερεί», δήλωσε η διεθνής περιφερειακή.

politic.gr

Νεότερη Παλαιότερη