Λάρισα: Συγκέντρωση έξω από εκκλησία - Πολίτες διαμαρτύρονται για τους εμβολιασμούς


Ξεκίνησαν σήμερα, Κυριακή, οι εμβολιασμοί έξω από τις εκκλησίες της Λάρισας και πολίτες συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν. 

Συγκεκριμένα ισχυρή αστυνομική δύναμη βρέθηκε στον αύλειο χώρο του Μητροπολητικού Ιερού Ναού Αγίου Αχιλλίου, όπου έχουν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί σε κινητές μονάδες της 5ης ΥΠΕ, με το εμβόλιο της Pfizer, καθώς νωρίτερα δημιουργήθηκε ένταση από πολίτες που βρέθηκαν στο χώρο.

Οι πολίτες φώναζαν «ντροπή» και γιουχάρανε επειδή οι ιερείς επέτρεψαν τους εμβολιασμούς έξω από την εκκλησία. Τα άτομα φώναζαν «ανάξιος» στο Μητροπολίτη Ιερώνυμο που ανέλαβε τη σχετική πρωτοβουλία.

Στο μεταξύ, σε ανακοίνωσή της για την έναρξη των εμβολιασμών, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου ανέφερε: «Η Iερά Μητρόπολη εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στην 5η υγειονομική Περιφέρεια, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων για την υποδειγματική συνεργασία και την απόλυτη προσήλωσή τους στην επίτευξη τού σκοπού, που δεν είναι άλλος από την αποτροπή επιπλέον απωλειών συνανθρώπων μας από τον φονικό ιό Covid-19».

Πηγή: Larissanet


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη