Κρήτη: Αιματηρό επεισόδιο – Κυνήγησε και τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι κτηνοτρόφο


Η Αστυνομία αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας – Γνώριμος στις Αρχές ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου

Σοβαρό επεισόδιο στη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας αγροτοκτηνοτρόφος, ηλικίας περίπου 40 ετών απασχολεί από το Σάββατο (09/10) το βράδυ την Αστυνομία στη Μεσαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, κάτοικος χωριού της περιοχής τραυμάτισε είτε με μαγκούρα είτε με τσιμεντόλιθο, όπως εκτιμάται, έναν συγχωριανό του για λόγους που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί. Κι αυτό γιατί μέχρι και χθες, όπως λένε οι πληροφορίες του creta24, το θύμα της επίθεσης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και δεν είχε δώσει κατάθεση, κάτι που αναμένεται να γίνει μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί.

Οι περιγραφές που δόθηκαν σε αστυνομικούς από άτομα που φέρονται να ήταν μπροστά στο επεισόδιο είναι σοκαριστικές. Ο δράστης, ο οποίος είναι γνώριμος των Αρχών, κυνήγησε το θύμα και το τραυμάτισε πολύ σοβαρά στο κεφάλι. Το κυνηγητό και ο τραυματισμός σημειώθηκαν στο κέντρο του χωριού, έξω από την εκκλησία και μάλιστα ώρα που βρίσκονταν άνθρωποι έξω από τα σπίτια τους. Γι’ αυτό το λόγο θα αναζητηθεί και το υλικό από κάμερες για να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε και εάν οι μαρτυρίες που υπάρχουν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη