Οι ευχές του πολιτικού κόσμου στην Φώφη Γεννηματά


Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την κούρσα των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, αφότου εισήχθη εκτάκτως χθες βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Μετά από εκτενείς εξετάσεις, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής εύχεται περαστικά στην Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά. «Η Πρόεδρος έχει αποδείξει ότι είναι μια πραγματική μαχήτρια της ζωής και θα βγει σύντομα νικήτρια και από αυτή τη μάχη. Είμαστε και θα παραμείνουμε όλες και όλοι στο πλευρό της» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, είχε νωρίτερα τηλεφωνική επικοινωνία με την Φώφη Γεννηματά, στην οποία ευχήθηκε περαστικά, καλή δύναμη και καλή ανάρρωση

Αναστέλλει την προεκλογική του εκστρατεία ο Ανδρουλάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, συνυποψήφιος με τη Φώφη Γεννηματά για την ηγεσία του κόμματος, μόλις πληροφορήθηκε την επιδείνωση της υγείας της δήλωσε ότι αναστέλλει την προεκλογική του εκστρατεία και ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση. «Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

Λοβέρδος για Γεννηματά: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος

Λίγο μετά την ανακοίνωση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά πως για λόγους υγείας δεν θα κατέλθει υποψήφια για την ηγεσία στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές, ο- επίσης υποψήφιος για την ηγεσία- Ανδρέας Λοβέρδος με δήλωσή του δηλώνει τη συμπαράστασή του στην κα Γεννηματά. «Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Από την πλευρά του ο Παύλος Γερουλάνος ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media: «Θέλω να εκφράσω την αγάπη και τη συμπαράστασή μου στη Φώφη Γεννηματά. Η Πρόεδρος, είναι μια γυναίκα γενναία, με ήθος και ποιότητα. Γνωρίζω και προσωπικά τις μάχες που έχει δώσει για την υγεία της, μάχες που έχει κερδίσει και που θα συνεχίσει να κερδίζει. Από την καρδιά μου να ευχηθώ περαστικά και γρήγορα πάλι μαζί μας».

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σημείωσε σε δικό του σχόλιο: «Ευχόμαστε από καρδιάς, περαστικά στη πρόεδρο, Φώφη Γεννηματά».

ΣΥΡΙΖΑ για Γεννηματά: «Να σταθεί δυνατή όπως έκανε και στο παρελθόν»

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στη Φώφη Γεννηματά έδωσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος. Στην ανακοίνωση αναφέρει: «Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά ταχεία ανάρρωση. Τώρα είναι η ώρα της πραγματικής μάχης και της ευχόμαστε να σταθεί δυνατή, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν. Προσδοκούμε κάθε καλό για την ίδια και την οικογένειά της».


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη