Φώφη Γεννηματά: Δεν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση – Πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο


Η Φώφη Γεννηματά, η οποία εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» το βράδυ της Δευτέρας (11/10) είναι πιθανό να πάρει εξιτήριο μέσα στις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δεν θα υποβληθεί σε εγχείρηση, ενώ θα βγει από το νοσοκομείο μία από τις επόμενες ημέρες και θα συνεχίσει από το σπίτι τη μεγάλη μάχη που καλείται να δώσει.

H εξέλιξη αυτή δεν αναμένεται να επηρεάσει την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου αρχηγού Κίνημα Αλλαγής. Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τις επαφές που είχαν και χθες μεταξύ τους οι στενοί συνεργάτες των τριών υποψηφίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επιτελεία των Νίκου Ανδρουλάκη, Χάρη Καστανίδη και Ανδρέα Λοβέρδου, συμφώνησαν πως το χρονοδιάγραμμα θα πρέπει να τηρηθεί και οι εκλογές να πραγματοποιηθούν στις 5 και 12 Δεκεμβρίου.

Αυτό σημαίνει ότι η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση της συλλογής υπογραφών για τη στήριξη των υποψηφιοτήτων, παραμένει η 15η Οκτωβρίου. Αυτό, όμως, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι αν υπάρξει ακόμα μία υποψηφιότητα, θα αρνηθούν να δώσουν μερικές ημέρες παράταση για την κατάθεση των απαραίτητων υπογραφών.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη