Σασμός επόμενα επεισόδια: Γιαγιά Ειρήνη και πάτερ Μιχάλης έχουν καλά κρυμμένα μυστικά

Τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός», θα αποκαλύψουν τα μυστικά που κρύβουν η γιαγιά Ειρήνη και ο πάτερ Μιχάλης!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, «Σασμός» και το Sportime είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα όσα θα παρακολουθήσετε στους δέκτες σας.

Η ιστορία από την Κρήτη συνεχίζει να προκαλεί συγκινήσεις και να κερδίζει την μια πρωτιά μετά την άλλη στη τηλεθέαση και το νέο «Σασμός spoiler» έρχεται για να αποκαλύψει τα μυστικά που κρύβουν η Γιαγιά Ειρήνη και ο πάτερ Μιχάλης.

Αφού πρώτα μάθατε πως στο μέλλον θα δούμε τον Μανόλη και τον Νικηφόρο να έρχονται σε σύγκρουση σήμερα σας αποκαλύπτουμε πως μια συζήτηση ανάμεσα σε γιαγιά Ειρήνη και πάτερ Μιχάλη θα βγάλει στη φόρα όλα τα μυστικά του παρελθόντος.

Για αυτό θα φροντίσει η Καλλιόπη που θα κρυφακούσει ότι θα πούνε, την στιγμή που η Αργυρώ θα αναζητήσει απαντήσεις για το παρελθόν τόσο από την Μαρίνα όσο και από την γιαγιά.

Παράλληλα, θα δούμε τον Μαθιό να έχει άγχος για τις αποκαλύψεις του Μανόλη και αν γνωρίζει όλα όσα κρύβει ο ίδιος.

Το γεγονός όμως πως ο Μανόλης έχει βρεθεί μπλεγμένος εξαιτίας της Θοδώρας φαίνεται πως ηρεμεί τον Μαθιό, ενώ ο Αντώνης θα μάθει τα πάντα για την Αργυρώ και τον Αστέρη καθώς θα του τα αποκαλύψει όλα η Μαρίνα.

Ο Πέτρος συνεχίζει να πολιορκεί ερωτικά την Σεμίνα όμως όλα θα ανατραπούν καθώς θα την δει να αγκαλιάζεται με τον Διονύση τη στιγμή που επιστρέφει στο σπίτι της.

Ο Άγγελος που μόλις έφτασε στο χωριό έχει καταφέρει να δικτυωθεί και να κάνει τις πρώτες του γνωριμίες και στο καφενείο να τον υποδέχονται ένθερμα.

Μια φωτογραφία όμως που θα φέρει πάντα μαζί του, φαίνεται πως προκαλεί αναστάτωση στο χωριό!

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» (25/10, 21:00)

Η Καλλιόπη πιέζει τη Στέλλα να της αποκαλύψει ποια είναι η ερωμένη του Αστέρη, αφήνοντας τον ίδιο και την Αργυρώ σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Πέτρος συναντά επιτέλους τη Σεμίνα, και ένα ερωτικό παιχνίδι ξεκινά μεταξύ τους.

Μανόλης και Νικηφόρος ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για το Ηράκλειο. Ο Μανόλης αγωνιά για το αποτέλεσμα της παράδοσης του φακέλου στην αστυνομία, όσο ο Αστέρης ζητάει από τη Στέλλα να τον βοηθήσει.

Τα πράγματα ωστόσο φαίνεται ότι παίρνουν άσχημη τροπή. Η Αργυρώ αποκαλύπτει στη Μαρίνα το μυστικό τους, και η σχέση των δύο νέων φαίνεται να μπαίνει σε δρόμο χωρίς επιστροφή, τη στιγμή που ένα αστυνομικό μπλόκο απειλεί να θέσει τη ζωή του Μαθιού σε κίνδυνο.

Νεότερη Παλαιότερη