Bachelor: Ανατροπή από Αλέξη Παππά – Σε ποια είπε «δεν ταιριάζουμε»


Τα συναισθήματά του απέναντι στις υποψήφιες νύφες ξεκαθάρισε χθες ο Αλέξης Παππάς, προκαλώντας ανατροπή στο παιχνίδι. Επέλεξε να δώσει τα παπούτσια σε μία διαγωνιζόμενη, λέγοντάς της ότι δεν ταιριάζουνε, ενώ αμέσως μετά δώρισε πριγκιπικά γοβάκια σε μία άλλη. Την ίδια στιγμή οι υπόλοιπες οι συμμετέχουσες μαλλιοτραβιόντουσαν για τα μάτια του Bachelor. Ποια διαγωνιζόμενη αποχώρησε χθες 27/10 από το Bachelor, και ποια έχει κερδίσει μία θέση στην καρδιά του Αλέξη;

Έκτακτη αποχώρηση είδαμε χθες στο Bachelor με τον Αλέξη Παππά να ξεκαθαρίζει τα συναισθήματά του, ενώπιον δύο κοριτσιών που μπήκαν σχετικά πρόσφατα στο παιχνίδι. Ο λόγος για τη Μαρία και την Έλεν, τις οποίες επέλεξε ο Αλέξης για να περάσει μία μέρα μαζί τους. Στο τέλος της βραδιάς για μία από τις κοπέλες τα νέα δεν ήταν ευχάριστα.

Ποια αποχώρησε χθες 27/10 από το Bachelor και πώς αντέδρασε

Ένα έκτακτο κάλεσμα έστειλε ο Αλέξης στη βίλα του Bachelor με προσκεκλημένες την Έλεν και τη Μαρία. Το ραντεβού προέβλεπε ελεγχόμενη οδήγηση στα… τυφλά και βραδινό δείπνο. Για μία από τις κοπέλες τα πράγματα δεν κύλησαν όπως ονειρεύονταν καθώς ο Αλέξης είχε αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του. «Νιώθω ότι τη μία από τις δύο κοπέλες δεν την αισθάνομαι» θα πει στα πρώτα λεπτά της βραδινής τους συνάντησης. Και σύμφωνα με εκείνον αυτή είναι η Έλεν. «Μέχρι σήμερα μεταξύ μας δεν υπάρχει χημεία. Δεν ταιριάζουμε, αυτό νιώθω. Θα μπορούσαμε να γίνουμε φίλοι όχι ζευγάρι. Εύχομαι να βρει τον άνδρα των ονείρων της» θα δηλώσει ο Αλέξης Παππάς, αποχαιρετώντας τη μελαχρινή διαγωνιζόμενη.

Για την Έλεν δεν εξελίχθηκε όπως περίμενε η σχέση της με τον Αλέξη

Εκείνη από την πλευρά της εμφανώς στενοχωρημένη και απογοητευμένη με την έκβαση της βραδιάς και την απόφαση του Αλέξη έκανε την εξής δήλωση: «Θεωρώ πως κάνει λάθος ο Αλέξης. Εγώ άρχισα να νιώθω πράγματα για εκείνον. Έπρεπε άλλες να είναι στη θέση μου. Εύχομαι να του πάνε όλα τέλεια. Θεωρώ ότι είναι άδικο που φεύγω. Νιώθω απογοήτευση. Εγώ έδειξα τι άνθρωπος είμαι. Αν είχε χρόνο θα έβλεπε ποια είμαι πραγματικά».

Πριγκιπικό ραντεβού με δώρο έκπληξη

Και νέο ραντεβού με την Άννα ζήτησε να έχει ο Αλέξης Παππάς. Αυτή τη φορά θα ήταν το τρίτο ατομικό ραντεβού με την πριγκίπισσα Άννα, η οποία κλήθηκε να βρει το γοβάκι του πρίγκιπά της που ήρθε να την παραλάβει με την άμαξά του. Στη συνέχεια της επεφύλαξε μία μεγάλη έκπληξη, καθώς επιστράτευσε έναν κατασκευαστή παπουτσιών για να της ετοιμάσει τα γοβάκια των ονείρων της. Φυσικά το δώρο ενθουσίασε τη διαγωνιζόμενη, η οποία δάκρυσε από τη χαρά της. Ο Bachelor από την πλευρά του αντικρίζοντάς την και αφού της έδωσε ένα παθιασμένο φιλί και ένα πιο ιδιαίτερο κόκκινο τριαντάφυλλο είπε: «Ακόμα κι όταν δεν σε βλέπω είσαι στο μυαλό μου. Δίνω βαρύτητα στις εικόνες που μου κόβουν την ανάσα σαν αυτές σήμερα».

Ρομαντικό ραντεβού είχαν χθες ο Αλέξης και η Άννα

Μαλλιοτραβήγματα στη βίλα του Bachelor

Άστραψε και βρόντηξε και πάλι η Ιζαμπέλα. Στο στόχαστρό της δύο κοπέλες αλλά και ο ίδιος ο Αλέξης Παππάς. Αρχικά απευθυνόμενη στην Αθηνά New York και παίρνοντας θέση απέναντί της για τη στάση της μέσα στο σπίτι είπε: “Ότι χειρότερο είσαι εσύ Αθηνά New York. Δεν θέλω ούτε καλημέρα”. Στη συνέχεια επιτέθηκε και στην Άννα με αφορμή το ατομικό ραντεβού κάνοντας το εξής καυστικό σχόλιο: “Θεωρώ αδικία που δεν έχουν πάει άλλες. Εύχομαι να χάσεις το γοβάκι σου”. Φυσικά δεν δίστασε να τοποθετηθεί και μπροστά στον Αλέξη, λέγοντάς του ότι νιώθει ξενερωμένη με την απόφασή του να επιλέξει εκ νέου την Άννα και όχι κάποια άλλη.

 youfly.com

Νεότερη Παλαιότερη