Επίθεση ακροδεξιών στη Θεσσαλονίκη: «Είδα 2 αλυσίδες στον αέρα, θα μπορούσαν να μας είχαν σκοτώσει»


Μια γυναίκα που ήταν στα θύματα της επίθεσης από ακροδεξιούς την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη

Τη δική της σοκαριστική μαρτυρία για την επίθεση ομάδας ακροδεξιών σε μέλη της ΚΝΕ και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς στην πλατεία Ηλιούπολης στην Θεσσαλονίκη μετέφερε το πρωί της Δευτέρας η κυρία Αθηνά Μπέλλου.

Όπως είπε στο MEGA για όλα όσα συνέβησαν την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη η κυρία Μπέλλου είπε αρχικά: «Ήμουν μπροστά στην επίθεση. ενώ στεκόμασταν ήρεμα στο πεζοδρόμιο, ξαφνικά 10-15 άτομα εμφανίζονται στο απέναντι πεζοδρόμιο, ήρθαν προς τα πάνω μας. Ήταν απότομο, τρομακτικό. Με το σώμα τους έπεσαν πάνω μας, αλαλάζοντας. Ερχόντουσαν μέσα από τα στενά. Βλέπω δύο αλυσίδες να είναι στον αέρα. Κάποιοι τις κράδαιναν και τις έριξαν πάνω στα παιδιά. ήμουν τυχερή γιατί ήμουν στην γωνία του πεζοδρομίου».

«Ήταν βίαιοι, θρασύδειλοι, άνανδροι και ύπουλοι. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι ήθελαν να μας χτυπήσουν. Θα μπορούσαν να μας είχαν σκοτώσει» δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Μπέλλου για την επίθεση των ακροδεξιών στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ίδια όλα σταμάτησαν σταμάτησαν χάρη στην πάλη που έκαναν οι άνθρωποι που δέχθηκαν την επίθεση. «Είναι δολοφονική συμμορία οι άνθρωποι» τόνισε για τους ακροδεξιούς που τους επιτέθηκαν για τους οποίους υποστήριξε ότι «επρόκειτο για νεαρά άτομα».

newsbomb.gr


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη