Νεκρή γνωστή YouTuber σε ηλικία 35 ετών


Έφυγε από τη ζωή  η  youtuber και makeup artist Mel Thompson σε ηλικία 35 ετών

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή ο σύζυγός της, γράφοντας πως έφυγε από την ζωή μες στο σαββατοκύριακο αλλά χωρίς να αποκαλύψει την αιτία. 

«Η Μελ δυστυχώς πέθανε χθες», έγραψε σε μια σειρά από φωτογραφίες, προσθέτοντας: «Χάσαμε έναν υπέροχο άνθρωπο». Και συνέχισε: «Χρειάστηκε να απαντήσω τόσα πολλά μηνύματα ανθρώπων που ρωτούσαν για εκείνη χωρίς καν να γνωρίζουν ότι πέθανε. Είναι υπέροχο να βλέπεις πόσο αγαπήθηκε. Και σας αγαπούσε όλους κι εκείνη. Θα συνεχίσω να την αγαπώ και να μου λείπει για πάντα». 

 Η Mel Thompson αφήνει πίσω της τέσσερα παιδιά. «Τα παιδιά τής μιλούσαν ακατάπαυστα και πάντα μιλούσε μαζί τους, προσπαθώντας να τα βοηθήσει σε διάφορα», σημείωσε ο σύζυγός της. «Και όσο χάλια κι αν ένιωθε, πάντα θα χάιδευε την πλάτη μου όταν πηδούσα στο κρεβάτι δίπλα της ενώ δούλευε ακούραστα για να βγάλει βίντεο», λέει.

  Και κατέληξε λέγοντας πως, αν και ο κόσμος την γνώριζε ως «ταλαντούχα» καλλιτέχνη, «οι κοντινοί της άνθρωποι ήξεραν πόσο πραγματικά υπέροχη ήταν». «Θα έκανε τα πάντα να βοηθήσει οποιονδήποτε χωρίς δεύτερη σκέψη. Μακάρι να την είχα πίσω».


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη