Το concept της νέας καθημερινής μεσημεριανής εκπομπής του OPEN


Tο κανάλι θέλει να κάνει μία γυναικεία εκπομπή σαν το The Talk που βλέπουμε στο εξωτερικό.

 Εκεί, τέσσερις γυναίκες με καυστικό λόγο και έξυπνο σχόλιο αναλύουν όλα τα θέματα που μας απασχολούν. Από την καθημερινή επικαιρότητα, μέχρι τη μόδα, την ομορφιά τις σχέσεις. Μάλιστα, επειδή η Έλενα Χριστοπούλου αγαπάει πολύ την ψυχολογία και την αυτοβελτίωση θέλει στην νέα εκπομπή να υπάρχει μία τέτοια κατεύθυνση και οι ανάλογες ρουμπρίκες. Και επειδή η τηλεόραση είναι διαδραστικό μέσο θα ήθελε να έχει επικοινωνία με τον κόσμο και να απαντάει σε ότι τους απασχολεί και θα δίνει από tips styling και ομορφιάς, μέχρι συμβουλές σε ζητήματα καρδιάς.

 Με δύο λόγια θέλει να κάνει ένα γυναικείο μαγκαζίνο, στο οποίο θα βρίσκουμε όλες τις στήλες που συναντάμε σε γυναικεία περιοδικά, τύπου Cosmopolitan. Στην τηλεοπτική της παρέα ενδέχεται να έχει την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός που έχει ξανακάνει ζωντανή εκπομπή, αφού ήταν μία από τις τέσσερις γυναίκες του The Booth, είναι ένα από τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι. Και όχι άδικα αφού οι δύο γυναίκες είναι φίλες πολλά χρόνια και έχουν συνεργαστεί και επαγγελματικά. 

 Για την παρέα της νέας εκπομπής του Open ακούστηκε και το όνομα του Χάρη Χριστόπουλου με τον οποίο η Έλενα έχει συναντηθεί στο My Style Rocks. Όσο για την ώρα προβολής; Θα ξεκινάει γύρω στις 3, πράγμα που σημαίνει ότι θα παίζει απέναντι από τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη, του Νίκου Μουτσινά και της Βίκυς Καγιά.

znews.gr


Νεότερη Παλαιότερη