Στα Χανιά η Μαργαρίτα Θεοδωράκη – Τι απαντά για την απουσία της από τη Μητρόπολη


Ο πόνος μου είναι μεγάλος και το μόνο που με νοιάζει είναι η ταφή του πατέρα μου
, δήλωσε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη στο Star κατά την άφιξή της στον αερολιμένα Χανίων, χωρίς ωστόσο να θελήσει να κάνει κανένα άλλο σχόλιο για την απουσία της από τη Μητρόπολη, η οποία προκάλεσε αίσθηση.

Την Τετάρτη πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη στην Αθήνα για να ξεκινήσει το ταξίδι του για την τελευταία κατοικία του, τα Χανιά, με την Μαργαρίτα Θεοδωράκη να λείπει από την τελετή.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, ήδη από την Τετάρτη, ταξίδεψε στα Χανιά για τις τελευταίες λεπτομέρειες της κηδείας.

Όπως αναφέρει το cretapost στις 7:30 το απόγευμα της Τετάρτης έφτασε στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη Μαργαρίτα με τα παιδιά της και τα εγγόνια της, συνοδευόμενη από τη Δημοτική Σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης και υπεύθυνη συνοδός της οικογένειας, Λούλα Καρατζά. Με την ίδια πτήση, έφτασαν στα Χανιά ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και η βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε σύντομες δηλώσεις της κατά την άφιξή της στον αερολιμένα Χανίων στο Star, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη δήλωσε ότι δεν θέλει να κάνει κανένα σχόλιο για το θέμα και επεσήμανε ότι ο πόνος της είναι μεγάλος και το μόνο που τη νοιάζει είναι η ταφή του πατέρα της.


Νεότερη Παλαιότερη