Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Σάρα Χάρντινγκ


Η πρώην τραγουδίστρια των «Girls Aloud» και ηθοποιός, Σάρα Χάρντινγκ, πέθανε σε ηλικία 39 ετών. Τους τελευταίους μήνες πάλευε με τον καρκίνο του μαστού.

Συγκεκριμένα, διαγνώστηκε με προχωρημένο καρκίνο του μαστού τον Αύγουστο του 2020 και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και χημειοθεραπεία σε μια προσπάθεια να παρατείνει τη ζωή της.

Η μητέρα της επιβεβαίωσε σήμερα, Κυριακή, τα δυσάρεστα νέα στο Instagram της Σάρα, γράφοντας: «Με βαθιά θλίψη, σήμερα μοιράζομαι την είδηση ​​ότι η όμορφη κόρη μου Σάρα πέθανε δυστυχώς. Πολλοί από εσάς θα γνωρίζετε τη μάχη της Σάρα με τον καρκίνο και ότι αγωνίστηκε τόσο έντονα από τη διάγνωσή της μέχρι την τελευταία της μέρα. Έφυγε ειρηνικά σήμερα το πρωί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την ευγενική υποστήριξή τους τον τελευταίο χρόνο. Σήμαινε τον κόσμο για τη Σάρα και της έδωσε μεγάλη δύναμη και άνεση να ξέρει ότι την αγαπούν. Ξέρω ότι δεν θα θέλει να τη θυμούνται για τον αγώνα της ενάντια σε αυτήν την τρομερή ασθένεια -ήταν ένα λαμπερό αστέρι που λάμπει και ελπίζω ότι έτσι θα τη θυμούνται».


Νεότερη Παλαιότερη