Έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για Μπογδάνο - «Να τον διαγράψουν» - «Κατά συρροή χαφιές»


Η αξιωματική αντιπολίτευση με ανακοίνωσή της ζητά τη διαγραφή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ενώ το ΚΚΕ σχολίασε ότι «εξελίσσεται σε κατ' επάγγελμα και κατά συρροή χαφιέ».

Την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης προκάλεσε η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με την αναδημοσίευση λίστας με ονόματα παιδιών νηπιαγωγείου της Αθήνας.

Η αξιωματική αντιπολίτευση με ανακοίνωσή της ζητά τη διαγραφή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ενώ το ΚΚΕ σχολίασε ότι «εξελίσσεται σε κατ' επάγγελμα και κατά συρροή χαφιέ».

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα αυτά

Ο ΣΥΡΙΖΑ καθιστά υπεύθυνο τον ίδιο τον πρωθυπουργό και σημειώνει ότι ο κ. Μητσοτάκης «έχει μετατρέψει την κυβέρνηση του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος».

«Εχθές το βράδυ ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μπογδάνος αναπαρήγαγε δημοσίευμα από γνωστή ακροδεξιά ιστοσελίδα, το οποίο στην αρχική του μορφή δημοσίευσε ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας. Πρόκειται για μια εγκληματική και φρικιαστική ενέργεια που έχει ως αποτέλεσμα να στοχοποιήσει μικρά παιδιά υποκινώντας πράξεις βίας εναντίον τους. Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα αυτά, αφού έχει μετατρέψει την κυβέρνηση του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος. Το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης αν δεν καλύπτει αυτές τις φασιστικές πρακτικές είναι να πει πως βρέθηκε στα χέρια του βουλευτή του η λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων και στη συνέχεια να τον διαγράψει», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις

«Είναι προφανές ότι ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος, εξελίσσεται σε κατ' επάγγελμα και κατά συρροή χαφιέ, με την παράνομη δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων και τη στοχοποίηση συγκεκριμένων ανθρώπων», αναφέρει, σε σχόλιό του, το ΚΚΕ.

«Τελευταίο κρούσμα η ανατριχιαστική, ρατσιστική αναπαραγωγή λίστας με ονόματα μαθητών και εκπαιδευτικού από νηπιαγωγείο της Αθήνας, παραβιάζοντας ακόμα κι αυτήν τη σημερινή νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα. Ειδικά γι' αυτήν τη διαρροή και δημοσιοποίηση η κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις», προσθέτει το ΚΚΕ και καταλήγει: «Η κυβέρνηση της ΝΔ να σταματήσει να κρύβεται. Δεν μπορεί να αποφύγει τις βαριές πολιτικές ευθύνες για το ποιόν του βουλευτή της».

newpost.gr


Νεότερη Παλαιότερη