Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν είχα δει την εικόνα μου, γυρνούσα το κεφάλι μου από την άλλη»

Η ιστορία της Ιωάννας Παλιοσπύρου που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι πριν από 16 μήνες στην Καλλιθέα συγκλόνισε το πανελλήνιο. Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου απέδειξε για ακόμα μία φορά το μεγαλείο ψυχής που διαθέτει.

Στις 15 Σεπτεμβρίου η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της πέρασε το κατώφλι του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου περιμένοντας να αντικρίσει την γυναίκα που της άλλαξε τη ζωή. Όμως η Έφη Καρακαντζούλα δεν παρέστη στο δικαστήριο…

Η Ιωάννα στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου μίλησε τόσο για την απουσία της κατηγορουμένης όσο και για τον Γολγοθά που ανεβαίνει καθημερινά προκειμένου να πάρει πίσω τη ζωή της.

«Το μεγαλύτερο ερώτημα για μένα από την πρώτη στιγμή ήταν το γιατί δέχθηκα την επίθεση, γιατί κάποιος να μου κάνει αυτό το κακό. Ήταν μεγάλη απογοήτευση και προσβολή η απουσία της. Όχι όμως για μένα αλλά και γιατί μαζί με εμένα έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετοί άνθρωποι. Πρώτα από όλα η οικογένειά μου, οι φίλοι μου. Ταλαιπωρήθηκαν άνθρωποι από το εργασιακό και το φιλικό μου περιβάλλον, αλλά εκείνη επέλεξε να μην έρθει», είπε η Ιωάννα.

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη