Σαρώνει τη Βόρεια Εύβοια η κακοκαιρία: Πτώσεις βράχων σε Αγία Άννα και Λίμνη – Αγωνία στις πυρόπληκτες περιοχές


Σε εξέλιξη βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας που χτυπά τη χώρα μας και σαρώνει τη Βόρεια Εύβοια. Μάλιστα τα πρώτα προβλήματα έχουν κάνει ήδη την παρουσία τους, ενώ υπάρχει μεγάλη αγωνία για τις πυρόπληκτες περιοχές.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Μαντουδίου Γιώργος Τσαπουρνιώτης μιλώντας στο evima τόνισε ότι «υπάρχει έντονη βροχόπτωση σε όλο το φάσμα του Δήμου. Έχουμε πτώσεις βράχων σε αρκετά σημεία του Δήμου όπως στο δρόμο της παραλίας Αγίας Άννας και της παραλίας Αχλαδίου, στη Λίμνη και σε άλλες περιοχές. Αυτό που μας ανησυχεί είναι ότι τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να είναι πιο έντονα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου. Είμαστε σε επιφυλακή και όπως αποφασίσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας όλα τα δημαρχεία και στις τρεις ενότητες θα είναι ανοιχτά. Επίσης θα είναι σε επιφυλακή σε όλα τα επίμαχα σημεία των οικισμών χωματουργικά μηχανήματα».

Νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του συντονιστικού στο Μαντούδι ώστε να συντονιστούν οι ρόλοι όλων των φορέων και τον δήμαρχο να ανακοινώνει ότι όλα τα βαρέα οχήματα - μηχανήματα θα είναι σε επίμαχα και επικίνδυνα σημεία.


Νεότερη Παλαιότερη