Παύλος Πολάκης: Ξεκαθαρίζει γιατί έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Σήμερα ο Αλέξης ο Τσίπρας στη συνέντευξή του ανακοίνωσε ότι εμβολιάστηκα. Ξεκαθαρίζω άπαξ και δια παντός πως δεν πρόκειται για αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών αλλά για προσωπική μου επιλογή την οποία έχω ανακοινώσει εδώ και καιρό, έγραψε μεταξύ άλλων σε ανάρτηση του στο facebook ο Παύλος Πολάκης και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Την αποκάλυψη ότι ο Παύλος Πολάκης εμβολιάστηκε έκανε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Η ανάρτηση του Πολάκη

“Σήμερα ο Αλέξης ο Τσίπρας στη συνέντευξή του ανακοίνωσε ότι εμβολιάστηκα. Ξεκαθαρίζω άπαξ και δια παντός πως δεν πρόκειται για αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών αλλά για προσωπική μου επιλογή την οποία έχω ανακοινώσει εδώ και καιρό όπως φαίνεται από τη πρώτη φωτογραφία.

Το έκανα γιατί:

-Είμαι στα 56-57 με κάποια προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια .
-Είμαι ενεργός  γιατρός και είμαστε μπροστά σε τέταρτο κύμα τους επόμενους μήνες.
-Κάνοντας το τώρα θα έχω ανοσία τους επόμενους μήνες που θα είναι η όξυνση (δυστυχώς πολλοί συνάδελφοι έχουν όπως φαίνεται από τις εξετάσεις αντισωμάτων που κάνουν ,μηδενική προστασία μετά από 6-8 μήνες)”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.


Νεότερη Παλαιότερη