Υπόθεση βιτριόλι: Σήμερα καταθέτει η Ιωάννα – Θα βρεθεί η κατηγορούμενη στο δοκαστήριο;


Σήμερα, Πέμπτη, το θύμα θα ανέβει στο βήμα για να περιγράψει σε δικαστές και ενόρκους τις τραγικές στιγμές που βίωσε κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Οι συνήγοροι της 34χρονης αναμένεται να προσκομίσουν στη σημερινή δικάσιμο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, στοιχεία που θα ρίξουν «φως» σε άγνωστες πτυχές της υπόθεσης.

Η Ιωάννα θα βρίσκεται κάθε μέρα στο δικαστήριο, καθώς όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποί της ζητά μια απάντηση από την κατηγορούμενη.

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο συνήγορος της Ιωάννας, αναφέρθηκε στην κατηγορούμενη που δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο: «Η Ιωάννα θα είναι στο δικαστήριο και θα περιμένει την κατηγορουμένη, η οποία έχει νόμιμο δικαίωμα να μην παραστεί. Η Ιωάννα θέλει να την δει για να την ρωτήσει το “γιατί;” έγιναν όλα αυτά»

Αναφερόμενος στον άνδρα – «κλειδί» της υπόθεσης, ο συνήγορος της Ιωάννας ανέφερε «αυτός έχει κληθεί στο δικαστήριο, η Ιωάννα δεν τον ξέρει καν τον άνθρωπο. Η Ιωάννα δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την κατηγορούμενη για το πρόσωπο αυτό και από εκεί άρχισαν όλα. Αμέσως μετά το έγκλημα που έκανε η κατηγορούμενη, τον πήρε πέντε φορές τηλέφωνο, αμέσως μετά. Είναι καταγεγραμμένες οι κλήσεις. Ξέρουμε ποιος είναι και ακόμη δεν έχει καταθέσει. Μας σηκώθηκε η τρίχα με όσα είπε ο συνήγορος αυτού του άνδρα: ειπώθηκε ότι η κατηγορούμενη του ζητούσε να την προμηθεύσει με βιτριόλι, του ζητούσε να την παρακολουθήσει, του έλεγε “θέλω να την βγάλω από την μέση” και αυτός δεν έκανε τίποτα».

 newsique.gr


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη